Miguel Oliveira:

Venter barn med stesøsteren

Røper gladnyhet.

VENTER BARN: MotoGP-stjernen Miguel Oliveira avslører at han venter barn med stesøsteren og kona Andreia Pimenta. Foto: Skjermdump fra Instagram / 88migueloliveira
VENTER BARN: MotoGP-stjernen Miguel Oliveira avslører at han venter barn med stesøsteren og kona Andreia Pimenta. Foto: Skjermdump fra Instagram / 88migueloliveira Vis mer
Publisert

Den portugisiske MotoGP-stjernen Miguel Oliveira (26) har tre seire i VM-sirkuset, men nylig delte han sin største seier.

26-åringen venter barn sammen med kona Andreia Pimenta - som også er hans stesøster.

«Vi får et helt spesielt selskap resten av livet. Vi kan ikke vente med å møte deg», skriver Oliveira på Instagram.

- Innså at det var mer enn vennskap

Forholdet mellom de to er blitt omtalt tidligere. Pimentas mor er gift med Olivierias far. De møttes i tenårene, og holdt forholdet hemmelig i flere år.

- Vi vokste opp sammen, og på et tidspunkt innså vi at det var mer enn bare et vennskap, forklarer Oliveria til News.com.

GRAVID: Jørgine Massa Vasstrand, bedre kjent som «Funkygine», forteller hvorfor hun ikke liker å være gravid. Video: Rød Løper Vis mer

I 2020 fridde Oliveira til sin utkårede, men de måtte imidlertid utsette bryllupet grunnet racingen.

I sommer fikk de omsider gitt hverandre sitt ja, og i anledning bryllupet delte Oliveira et Instagram-innlegg som viste et bilde av de to sammen på den store dagen.

«Jeg føler meg glad og heldig som får dele livet med kona mi, som er min bedre halvdel», var blant det han skrev til bildet.

Tonje Frøystad Garvik og Lene Sleperud forteller åpner opp om prosessen de var gjennom for å bli gravide. Video: Dagbladet / Frank Karlsen Vis mer

LES OGSÅ: Gravid influenser gift med stesønnen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer