VANLIG FAMILIE: Jon Bertelsen flankert av Suzanne (21), som nå er gravid, og Annika (35). Foto: TV 2 / God Morgen, Norge!
VANLIG FAMILIE: Jon Bertelsen flankert av Suzanne (21), som nå er gravid, og Annika (35). Foto: TV 2 / God Morgen, Norge!Vis mer

Venter barn med sin yngste kone

Cognac-gründer Jon Bertelsens uortodokse familie utvides.

SEHER.NO: - Suzanne og Jon har forsøkt å få barn i en lengre periode nå, og endelig har de lyktes. Det er så utrolig flott at de gleder seg sammen. Det blir garantert et kjærlighetsbarn, sier en venn av den uortodokse familien Bertelsen til Se og Hør.

Familielivet hos den nordnorske cognac-gründeren Jon Bertelsen (37) vekker oppsikt fordi han lever sammen med to kvinner, Annika (36) og Suzanne (21).

Jon og Annika har vært sammen helt siden videregående, giftet seg og fikk barn. I 2007 kom Suzanna inn i deres liv. Selv om hun ikke formelt er gift med Jon har hun tatt hans etternavn, og alle tre lever under samme tak i huset i Drammen.

Jon og Annika har allerede tre barn, og nå venter Jon og Suzanne sitt første.

- Vi er tre personer som har så utrolig mye å gi hverandre. Dessuten får du dobbelt så mye tilbake som du gir, uttalte Annika til Se og Hør i fjor.

Gravide Suzanne er enig, og ga lille julaften i fjor til TV 2 uttrykk for at hun er lei av ikke å bli sett på som en reserve-kone.

- Folk har vanskelig for å forstå at vi har to likeverdige forhold. Jeg er ikke elskerinnen til Jon, vi er begge kjærester med ham på likt grunnlag, sa Suzanne til God Morgen, Norge!.

Far selv, Jon Bertelsen ønsker, overfor Se og Hør, ikke å kommentere nyheten om at han yngste kone er med barn.

- Vi har som policy aldri å uttale oss om forhold rundt barna våre, sier Bertelsen til Se og Hør.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Håper jeg blir en kul mamma

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.