Venter barn med sin utro forlovede

En måned etter at hun ble gravid, hadde fotballstjernen sex med en prostituert.

TILGITT: Bare et par dager etter at Peter Crouch kom hjem fra denne ferien med kjæresten Abbey Clancy, ble han tatt på fersken med en prostituert. Nå ser han imidlertid ut til å være tilgitt. Foto: STELLA PICTURES
TILGITT: Bare et par dager etter at Peter Crouch kom hjem fra denne ferien med kjæresten Abbey Clancy, ble han tatt på fersken med en prostituert. Nå ser han imidlertid ut til å være tilgitt. Foto: STELLA PICTURES Vis mer
SEHER.NO: Modellen Abbey Clancy (24), også kjent som Abigail Clancy, venter barn med fotballstjernen Peter Crouch (29), melder The Sun.

Modellen skal ha vært på ultralyd tirsdag, og har fortalt en venn at hun venter en gutt. Clancy skal være 12 uker på vei, ifølge kilder som overhørte samtalen, og hun skal også ha vist fra ultralydbildet til vennen. Etterpå skal hun ha snakket med Crouch på telefonen og fortalt at de venter en gitt.

- Hun sa «det er helt perfekt», sier en av kildene til The Sun.

Crouch på sin side var tirsdag i Tyskland der han scoret et av målene da Tottenham spilte 2-2 mot Werder Bremen.

Fotballstjernen ble så seint som i juli, da Abbey skal ha vært en måned på vei, avslørt to ganger med en 19 år gammel prostituert fra Algerie.

Landslagsspissen skal ha betalt 8000 kroner for å få med seg Monica Mint tilbake til hotellet etter et utdrikkingslag.

Utroskapet skjedde hos en venn i Madrid, bare to dager etter at han kom tilbake fra ferie med Abbey. Crouch føyer seg dermed inn i rekken av utro britiske fotballspillere som er blitt avslørt de siste årene, både John Terry, Wayne Rooney og Ashley Cole har gått i samme fella.

Paret har ifølge Daily Mail ennå ikke gitt noen offisiell uttalelse om at de vil holde sammen, men babynyhetene kan tyde på at de gir forholdet en ny sjanse.


Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 

LES OGSÅ: Tilgir Rooney etter utroskapet