David Foster (70):

- Venter barn med sin 35 år yngre kone

Katharine McPhee skal være i lykkelige omstendigheter.

BLIR FORELDRE: Neste måned fyller David Foster 71 år, men det blir nok ingen rolig pensjonisttilværelse på ham ettersom kona Katharine McPhee skal være gravid. Foto: NTB
BLIR FORELDRE: Neste måned fyller David Foster 71 år, men det blir nok ingen rolig pensjonisttilværelse på ham ettersom kona Katharine McPhee skal være gravid. Foto: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I fjor sommer giftet den kanadiske musikeren, komponisten og produsenten David Foster (70) seg med «American Idol»-stjernen Katharine McPhee (36).

- For akkurat 13 år siden i dag, rett etter Idol, ble min første singel «Somewhere Over The Rainbow» lansert. I dag … gifter jeg meg med mannen som produserte låten. Livet er fullt av vakre tilfeldigheter, er det ikke? Tusen takk for at du tar meg med over regnbuen, David, delte McPhee på Instagram på bryllupsdagen.

- Handlet baby-ting

Nå, 16 måneder senere, kommer den hyggelige nyheten om at duoen venter sitt første barn sammen. Det melder flere amerikanske medier torsdag.

People er blant dem som omtaler saken, og de har også publisert bilder av artisten hvor det kan se ut som hun skjuler en voksende babymage bak stramme treningsklær.

«McPhee og Foster ble observert da de spiste lunsj og handlet babyting i Montecito i California tirsdag», skriver magasinet.

Verken McPhee eller Foster har i skrivende stund bekreftet graviditeten.

Flere barn

Mens dette blir sangfuglens første barn, så har Foster de fem døtrene Allison (50), Amy (44), Sara (39), Erin (38) og Jordan (34) fra tidligere forhold.

Han var også stefar til supermodellene Gigi (25) og Bella Hadid (23), samt deres lillebror Anwar (21) under sitt seks år lange ekteskap med deres mor Yolanda Hadid (56). I tillegg var han gift i 14 år med Linda Thompson (70), som for øvrig er mor til Brody (37) og Brandon Jenner (39) - halvbrødrene til Kylie (23) og Kendall Jenner (24).

TIDLIGERE KONE: Yolanda Hadid er blant David Fosters tidligere koner. Foto: Gregory Pace/REX/NTB
TIDLIGERE KONE: Yolanda Hadid er blant David Fosters tidligere koner. Foto: Gregory Pace/REX/NTB Vis mer

McPhee på sin side har vært gift én gang tidligere, da i åtte år før hun skilte seg i 2016.

Fridde på fjellet

Singellivet varte imidlertid ikke lange stunden, da hun tre år senere ble forlovet med Foster. Frieriet skal ha vært svært romantisk, og ble beskrevet i en meldingsutveksling mellom McPhee og kompisen Jared Eng, som 36-åringen delte en skjermdump av på Instagram.

View this post on Instagram

❤️💍😬 cc: @jaredeng

A post shared by Katharine McPhee Foster (@katharinefoster) on

- Han gjorde det på toppen av et fjell i Anacapri. Det var bekmørkt og alt man kunne se var stjernene på himmelen, skrev hun blant annet.

Allerede året etter giftet Foster og McPhee seg i kirken Saint Yeghiche i London foran 150 gjester. Hun gikk ned kirkegulvet i en brudekjole designet av Zac Posen, mens brudgommen hadde på seg en smoking av Stefano Ricci, ifølge People.

Rykteflom

Som nevnt var Foster gift med den tidligere modellen og «The Real Housewives of Beverly Hills»-stjernen Yolanda Hadid. Paret gikk hver til sitt i 2016, men skilsmissen ble ikke ferdigstilt før året etter.

Det var i kjølvannet av skilsmissen musikeren først ble observert med hans nåværende kone. I mai 2017 fikk ryktene om en mulig romanse fart, ifølge Us Weekly, men det var ikke før høsten samme år at folk virkelig begynte å snakke.

ANKLAGES: «The Real Housewives of Beverly Hills»-profilen Denise Richards anklages for å ha ligget med venninnen, Brandi Glanville. Video: Hayu hos TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

I september 2017 dukket nemlig paret opp på den røde løperen sammen, og måneden etter satt de side om side med hverandre under veldedighetsgallaen «David Foster Foundation 30th Anniversary Miracle Gala And Concert».

SAMMEN: David Foster and Katharine McPhee på sin første røde løper sammen i 2017. Foto
SAMMEN: David Foster and Katharine McPhee på sin første røde løper sammen i 2017. Foto Vis mer

Rundt samme tid skal Fosters datter, Erin, også ha delt et bilde av det nyforelskede paret på Instagram og omtalt McPhee som sin nye stemor, ifølge magasinet.

LES OGSÅ: Ashley Graham hylles etter trusebilde

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer