Vincent Cassel (52):

Venter barn med sin 31 år yngre kone

Røper babynyhet knappe fire måneder etter bryllupet.

BABYLYKKE: Den franske skuespilleren Vincent Cassel og hans 31 år yngre kone giftet seg i en storslått seremoni i august i fjor. Foto: AP / NTB Scanpix
BABYLYKKE: Den franske skuespilleren Vincent Cassel og hans 31 år yngre kone giftet seg i en storslått seremoni i august i fjor. Foto: AP / NTB Scanpix Vis mer
Publisert

24. august i fjor giftet den franske skuespilleren Vincent Cassel (52) seg med den 31 år yngre modellen Tina Kunakey (21) i en storslått seremoni i det sørvestlige Frankrike.

Tidligere har skuespilleren vært gift med den italienske skuespilleren og fotomodellen Monica Bellucci (54), men skuespillerparet gikk hver til sitt i 2013. Nå smiler i midlertid lykken på ny for 52-åringen, som er mest kjent for i spille i filmen «Black Swan».

I går la Cassel nemlig ut et innlegg på Instagram hvor han deler den gledelige nyheten om at han og og den 31 år yngre kona, Tina Kunakey (21), venter sitt første barn sammen. Det skriver People.

Videoen på Instagram viser det nygifte stjerneparet på en strand i Brasil, hvor Cassel holder rundt kona og kysser den voksende magen. Kunakey er iført en kjempestor hatt og en signalgul bikini. Skal vi tro duoens store smil, er det liten tvil om at de gleder seg til å bli foreldre.

Også Kunakey har publisert et bilde på Instagram, hvor hun poserer naken foran kamera og stolt viser frem babymagen.

Ble skilt i 2013

Cassel og Kunakey giftet seg i en intim seremoni i Frankrike 24. august i fjor. Da skal Kunakey ha vært kledd i en en hvit, stroppeløs bryllupskjole fra designeren Vera Wang.

Ektemannen gikk i en kremhvit dress med rosa skjorte og mørke solbriller.

Det er heller ikke første gang den 52 år gamle «Black Swan»-stjernen gifter seg. Tidligere har han vært gift med den italienske skuespilleren Monica Bellucci, og i 2013 ble det kjent at paret skulle skille lag.

Da hadde de to vært kjærester i 18 år - og gift i 14 år. De har også flere barn sammen.

- Vi vet aldri hvor lenge ekteskapet vil vare. Det funker i dag, men hvem vet om ett år, sa Bellucci i et intervju med bladet Grazia den gang.

Omtrent på samme tid åpnet også Cassel seg om forholdet deres.

- Min kone og jeg er veldig forskjellige, og det er trolig nøkkelen til forholdet vårt etter å ha vært sammen i 18 år. Vi søker ikke anerkjennelse hos andre, fortalte han til Closer magasin da bruddet ble kjent.

GIFTET SEG: Cassel giftet seg med den 21 år gamle kona i august ifjor. Her fra bryllupet deres i Frankrike. Foto: NTB Scanpix
GIFTET SEG: Cassel giftet seg med den 21 år gamle kona i august ifjor. Her fra bryllupet deres i Frankrike. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Cassel fikk sitt store gjennombrudd med filmen «Hatet» fra 1995, hvor han spiller en urolig ungdom i en av Paris sine forstader. I den kontroversielle filmen «Irreversible» spilte han mot ekskona Bellucci.

SPILTE SAMMEN: Cassel spilte sammen med Natalie Portman (37) i filmen «Black Swan» fra 2010. Her med regissøren for filmen, Darren Aronofsky (t.h.). Foto: NTB Scanpix
SPILTE SAMMEN: Cassel spilte sammen med Natalie Portman (37) i filmen «Black Swan» fra 2010. Her med regissøren for filmen, Darren Aronofsky (t.h.). Foto: NTB Scanpix Vis mer

Cassel fikk i tillegg gode kritikker for rollen som danselærer Thomas Leroy i filmen «Black Swan» fra 2010, hvor han spilte mot blant andre Natalie Portman.

LES OGSÅ: Kongehusenes store skandaler

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer