Johnny Galecki:

Venter barn med sin 22 år yngre kjæreste

«Big Bang Theory»-stjernen blir pappa for første gang.

BABYLYKKE: Skuespiller Johnny Galecki og kjæresten Alaina Meyer blir foreldre for første gang. Det bekrefter paret selv i en offentlig uttalelse. Foto: NTB Scanpix
BABYLYKKE: Skuespiller Johnny Galecki og kjæresten Alaina Meyer blir foreldre for første gang. Det bekrefter paret selv i en offentlig uttalelse. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

«The Big Bang Theory»-stjernen Johnny Galecki fylte akkurat 44 år, men fødselsdagen er ikke det eneste skuespilleren kan feire. Denne uken kunngjorde nemlig han og kjæresten Alaina Meyer (21) at de venter sitt første barn.

- Vi er helt i ekstase over å meddele at vi snart ønsker en liten en velkommen til denne galne og fantastiske verden. Vi ber om respekt for privatlivets fred denne perioden. Det er virkelig kjærlighet der ute for alle, skrev paret i en offentlig uttalelse, ifølge USA Today.

Galecki og Meyer ble først koblet til hverandre i september i fjor, etter at de stadig dukket opp på hverandres Instagram-profil. Det skulle likevel ta to måneder før paret viste seg offentlig for første gang sammen, da under Emmy-utdelingen i november.

FORELSKET: Johnny og Alaina viste seg sammen offentlig for første gang på Emmy-utdelingen i fjor. Foto: NTB Scanpix
FORELSKET: Johnny og Alaina viste seg sammen offentlig for første gang på Emmy-utdelingen i fjor. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Det er foreløpig ikke kjent når 21 år gamle Meyer har termin.

- Pinlig etter bruddet

Galeci har tidligere vært i et forhold med skuespillerkollega Kaley Cuoco (33), etter at sistnevnte i 2010 avslørte at det ikke bare var på skjermen de to fant tonen.

Stjernene var et par i hemmelighet i to år, før de gikk fra hverandre. Til tross for at skuespillerne skilte lag for flere år siden, har de bevart vennskapet. Den første tiden etter bruddet, var likevel ikke helt ukomplisert.

GODE VENNER: Johnny og Kaley var et par i to år før de gjorde det slutt. De har imidlertid bevart vennskapet etter bruddet. Her sammen i 2016. Foto: NTB Scanpix
GODE VENNER: Johnny og Kaley var et par i to år før de gjorde det slutt. De har imidlertid bevart vennskapet etter bruddet. Her sammen i 2016. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Da var flaut å jobbe med ham i begynnelsen etter bruddet. Men etter en stund ble vi bestevenner, og det gikk videre på en elegant måte. Han er en av mine aller nærmeste venner, har Kaley tidligere fortalt.

Trøblete kjærlighetsliv

For Cuoco - kjent for sin rolle som «Penny» i TV-serien «The Big Bang Theory», har ikke kjærligheten bare vært enkel. 33-åringen skal ha en rekke kortere forhold bak seg.

Foruten Johnny Galecki, har stjernen vært forlovet med Josh Reznik i fire måneder, før hun innledet en kort og intens romanse med «Man of Steel»-kjekkasen Henry Cavill (35).

I september 2015 ble skuespillerens kjærlighetsliv nok en gang gjenstand for store overskrifter, da det kom frem at hun og skuespilleren og tennisspilleren Ryan Sweeting skulle skilles etter kun 21 måneder.

Giftet seg

To år senere, på Kaleys 32-års dag, kunne hun imidlertid lykkelig annonsere at hun hadde blitt fridd til og svart «ja» på kjæresten, Karl Cooks' (28), frieri.

I juli i fjor ble paret offisielt mann og kone. Det hadde 33-åringen aldri kunne forestilt seg bare måneder i forveien.

Saken fortsetter under:

I et intervju med Cosmopolitan i fjor, fortalte skuespilleren nemlig at selv om hun var lykkelig over forlovelsen, hadde hun ikke det samme forholdet til ekteskap lenger.

- Jeg trodde virkelig ikke at jeg skulle gifte meg igjen. Eksen min ødela ordet «ekteskap» for meg. Jeg giftet meg med en som forandret seg totalt. Den personen jeg endte opp med var ikke den samme som jeg møtte, sa hun og la til:

- Og jeg hadde ikke noe skyld i det - det hadde han. Jeg vet hvor mye jeg hadde å gi, og hvor mye jeg ønsket å få igjen, forklarte hun.

LES OGSÅ: «The Big Bang Theory»-stjerna mistet huset i brann

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer