BABYLYKKE: Josh Brolin og modellen Kathryn Boyd skal bli foreldre. Foto: NTB Scanpix
BABYLYKKE: Josh Brolin og modellen Kathryn Boyd skal bli foreldre. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Josh Brolin:

Venter barn med sin 20 år yngre kone

- Det er en ny sheriff i byen.

Publisert

I september for to år siden giftet «Gangster Squad»-stjernen Josh Brolin (50) seg med sin tidligere assistent, Kathryn Boyd (30). Nå venter paret sitt første barn sammen - en liten jente.

Dette avslører skuespilleren selv på sin Instagram-profil:

- Det er en ny sheriff i byen og hun er ikke større enn en søtpotet. Hold på hattene deres, skriver Brolin tirsdag sammen med to bilder av kona som viser frem sin voksende mage.

Gift tre ganger

Dette blir Boyds første barn, mens Brolin har sønnen Trevor (29) og datteren Eden (24) fra ekteskapet med sin første kone, Alice Adair, som han var gift med fra 1988 til 1994.

Fra 2004 til 2013 var Hollywood-stjernen, kjent fra filmer som «No Country for Old Men» og «True Grit», også gift med skuespiller-kollega Diane Lane (53).

Ekteskapet mellom dem var av det turbulente slaget. I 2004 ble Josh arrestert for å ha vært voldelig mot sin kone, en episode han har sagt preget livene deres. Duoen var også flere ganger utsatt for utroskapsrykter.

Den tidligere trøblete stjernen forelsket seg i Boyd i 2014 mens hun jobbet som hans personlige assistent. Året etter forlovet de seg, og høsten 2016 giftet de seg i en romantisk seremoni i North Dakota.

LES OGSÅ: Modellen (54) sjokkerer med babynyhet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer