Venter barn med sin 17 år yngre kjæreste

- De er i ekstase, avslører en venn av paret.

BLIR FORELDRE: Peter Andre og Emily Macdonagh stråler av lykke og gleder seg til å starte familie sammen.
BLIR FORELDRE: Peter Andre og Emily Macdonagh stråler av lykke og gleder seg til å starte familie sammen. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Sangstjernen Peter Andre (40) blir pappa for tredje gang. Hans unge kjæreste Emily MacDonagh (23) er nemlig gravid, avslører han, ifølge The Sun.

- Peter og Emily er i ekstase. De forguder hverandre, så det føles helt naturlig for dem å få et barn sammen, sier en venn av paret til avisa.

Duoen har kun vært kjærester i rundt ett år, men skal allerede planlegge å tilbringe resten av livet sammen.

- De kommer til å gifte seg i løpet av det neste året. Emily har akkurat fullført medisinstudiet sitt og har stått på alle eksamene. Hun ønsker å bli lege, så hun kommer nok ikke til å bli en hjemmeværende mor, forteller vennen.

Barnet, som er ventet å bli født i begynnelsen av 2014, blir Peter Andres tredje. Han har i tillegg sønnen Junior (8) og datteren Princess (6) fra ekteskapet med Katie «Jordan» Price (35). Jordan, som giftet seg med stripperen Kieran Hayler (25), er også gravid.

- Det er litt av en tilfeldighet at de får barn nesten samtidig. Hvem vet, kanskje ungene ender opp med å bli venner, sier vennen til The Sun.LES OGSÅ: «Supernatural»-stjernen Jared Padalecki blir tobarnsfar

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer