GRAVID: - Dette er fantastiske nyheter, og vi er veldig glade på begges vegne, sier Walsh' far, Alan, om datteren Kaytes graviditet. Foto: All Over Press
GRAVID: - Dette er fantastiske nyheter, og vi er veldig glade på begges vegne, sier Walsh' far, Alan, om datteren Kaytes graviditet. Foto: All Over Press Vis mer

Venter barn med ny kjæreste

- Dette er fantastiske nyheter, sier faren til TV-stjernens nye kjæreste.

SEHER.NO: I juli kom nyheten om at «Frasier»-stjernen Kelsey Grammer (55) skal skilles igjen, 13 år etter at han giftet seg for tredje gang.

Men TV-stjernen ligger ikke på latsiden av den grunn. Tidligere denne uka ble 55-åringen observert arm i arm med en vakker blondine i New York. På samme tid bekreftet en talsperson for Grammer at de to har funnet tonen.

- De er veldig lykkelige sammen, sa talspersonen om Grammer og hans nye flamme, som er britisk og har navnet Kayte Walsh.

Og som om ikke det var nok kommer nå sjokkyheten om at 55-åringen skal bli pappa for femte gang.

- Dette er fantastiske nyheter, og vi er veldig glade på begges vegne, sier Walsh' far, Alan til Daily Mail.

Alan tillegger at han ennå ikke har fått sjansen til å møte datterens nye flamme, og at de fant ut av graviditeten for noen dager siden.

Nyheten bekreftes også av skuespillerens talsmann.

- Kayte og Kelsey er lykkelige over å kunne bekrefte at det Kaytes far fortalte Daily Mail er sant, sier Stan Rosenfield, ifølge People.

Det var altså i juli at «Frasier»-stjernen og kona, den tidligere Playboy-modellen Camille Donatacci (41), bestemte seg for å gå hvert til sitt. Paret, som har datteren Mason Olivia (8) og sønnen Jude Gordon (5) sammen, skal ha bedt retten i Los Angeles om skilsmisse på grunn av «uoverkommelige uoverensstemmelser».

Kelsey Grammer har også to eldre døtre, Spencer og Greer, fra tidligere forhold.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg snakker med min døde søster