- Venter barn med kompisens kone

Hevder Simon Cowell skal bli pappa.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den britiske TV-profilen Simon Cowell (53) har lenge ønsket seg barn, og nå ser det ut til at drømmen endelig blir en realitet. Ifølge UsMagazine venter nemlig 53-åringen barn - med kompis og eiendomsmogul Andrew Silvermans kone Lauren Silverman. - Hun er 10 uker på vei, og det er alt å si ved den historien, sier en innsider til nettstedet. Ifølge en annen kilde UsMagazine har vært i kontakt med har Lauren planer om å forlate ektemannen for å være med Cowell: - Lauren og Andrew har vært ulykkelig i ekteskapet i lang tid, og en skilsmissesøknad har vært jobbet med i lang tid. Under skilsmisseprosessen har hun og Simon kommet nære hverandre.Selv om Cowell tidligere har uttrykt at han og barn ikke er en helt god match, selv om han alltid har drømt om å bli far: - Jeg er veldig, veldig glad i barn, fordi jeg kan kommunisere med dem. Problemet har alltid vært at å ha barn krever at man har tid. Jeg har alltid dedikert tiden min til jobb, nå er jeg 52 (i dag 53, journ.anm), og har sannsynligvis mistet muligheten til å bli pappa. Men skal vi tro det amerikanske nettstedet kan altså Cowell glede seg over at han snart får en liten krabat inn i livet sitt.   LES OGSÅ: - Hun var spesiell og gjorde en forskjell

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer