Amber Rose:

Venter barn med kjæresten etter et halvt år

Amber Rose har forsvunnet litt fra rampelyset, og bruker all sin tid på sin vesle familie.

BABYNYHET: Modell Amber Rose, som tidligere var kjent som Kanye Wests kjæreste, skal bli mamma for andre gang. Det avslører hun på Instagram. Foto: NTB scanpix
BABYNYHET: Modell Amber Rose, som tidligere var kjent som Kanye Wests kjæreste, skal bli mamma for andre gang. Det avslører hun på Instagram. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den amerikanske modellen, danseren og skuespilleren Amber Levonchuck (35), bedre kjent verden rundt med etternavnet Rose, har på mange måter vært et av 2000-tallets store sexsymbol.

Hun har sjokkert på rød løper, datet noen av populærkulturens største skikkelser - deriblant Kanye West (41) og Wiz Khalifa (31) - samtidig som hun har hevet stemmen for feminisme og mot urettferdighet. De siste årene har det derimot vært relativt stille fra stjernen, som var å se i glossy magasiner nesten ukentlig før.

FAMØSE EKSER: Amber Rose er godt kjent for sine forhold til verdenskjente rappere. I en periode datet hun Kanye West, som nå er gift med Kim Kardashian. Foto: NTB scanpix
FAMØSE EKSER: Amber Rose er godt kjent for sine forhold til verdenskjente rappere. I en periode datet hun Kanye West, som nå er gift med Kim Kardashian. Foto: NTB scanpix Vis mer

Nyheten hun kunngjorde natt til torsdag kan være en av grunnene til det. 35-åringen kan nemlig avsløre at hun venter barn igjen.

Får en gutt

Det er E! Online som først omtaler saken. Magasinet skriver at Rose og hennes nåværende kjæreste, Alexander Edwards, begge publiserte den glade nyheten på sine respektive Instagram-kontoer onsdag.

«Vi er kjempegira over å kunngjøre at vi venter en søt, liten babygutt», skrev Rose på Instagram, tilhørende et bilde av seg selv på ultralyd.

BLIR FORELDRE: Alexander Edwards og Amber Rose har vært sammen siden i høst. Nå blir de foreldre. Foto: NTB scanpix
BLIR FORELDRE: Alexander Edwards og Amber Rose har vært sammen siden i høst. Nå blir de foreldre. Foto: NTB scanpix Vis mer

Siden paret allerede vet kjønnet, er det nærliggende å tro at de allerede er i det andre trimesteret. Flere stjerner har tatt seg tid til å gratulere den vordende moren. Demi Lovato har blant annet skrevet «gratulerer, mama», mens supermodell Winnie Harlow har kommentert en rekke hjerter.

Hun skriver at sønnen Sebastian (6), som hun fikk da hun var gift med rapperen Wiz Khalifa, gleder seg veldig til å bli storebror.

«Selv når det er mørkt, vil sønnen min skinne. Takk for verdens fineste gave, baby», skriver Edwards under bildet han la ut onsdag.

Ifølge Billboard jobber modellens utvalgte og blivende barnefar i Def Jam Records, der han er visepresident for avdelingen som tar seg av artister og deres kataloger. Han har blant annet ansvar for nye artister i plateselskapet. Det oppsto søt musikk mellom han og Amber i høst - for omtrent et halvår siden - etter at de hadde kjent hverandre i flere år.

STOLT: Amber har sønnen Sebastian fra et tidligere forhold. Han gleder seg til å bli storebror, skriver moren. Foto: NTB scanpix
STOLT: Amber har sønnen Sebastian fra et tidligere forhold. Han gleder seg til å bli storebror, skriver moren. Foto: NTB scanpix Vis mer

Forholdet bekreftet de ved å legge ut en kyssevideo av hverandre i sosiale medier. Amber har ikke lagt skjul på at hun føler forholdet er spesielt.

- Vi snakker i timevis, han får meg til å føle meg som et bedre menneske, han lytter til meg og han forstår meg. Han kom inn i livet mitt på et tidspunkt hvor jeg hadde fått nok av narsissisme, utroskap og mishandling, har hun tidligere uttalt.

Ryggsmerter

Tross at Rose har hatt en gedigen karriere, og i dag er verdt rundt 12 millioner dollar, nærmere 100 millioner norske kroner, har ikke alt alltid gått på skinner for stjernen. Samtidig som karrieren tok av, begynte de store brystene hennes å skape store problemer for ryggen.

- Jeg fikk pupper da jeg var 14 år gammel, og ettersom jeg gikk opp i vekt, ble også de større, sa hun i et intervju med ukebladet People for noen år siden.

At hun i 2013 fikk barn gjorde lite for å hjelpe på ryggsmertene.

- Etter at jeg fikk sønnen min ble puppene mine mye større, sa Rose til People.

Og til slutt valgte Amber å ta grep om situasjonen.

FORNØYD: Modellen angrer ikke et sekund på at hun lot seg operere, og har fortalt til People at hun har fått et nytt liv. Foto: NTB scanpix
FORNØYD: Modellen angrer ikke et sekund på at hun lot seg operere, og har fortalt til People at hun har fått et nytt liv. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Jeg vurderer å ta en brystreduksjon i år. Puppene mine er latterlig tunge, ryggen min gjør vondt og jeg kan ikke bruke søte, korte topper uten å bruke bestemor-BH, skrev hun på Twitter i fjor.

Etter flere års betenkningstid og store smerter, bestemte hun seg for å gjennomføre en brystreduksjon. På den tiden hadde hun 36H i BH-størrelse, som tilsvarer en europeisk BH-størrelse på 80J.

- Jeg hadde utrolig vondt i ryggen. Det føltes som om puppene skulle ta livet av meg. Til slutt skjønte jeg at det sto om helsa - jeg måtte la meg operere, sa hun i intervjuet.

I januar i fjor la hun seg under kniven på en klinikk i Beverly Hills. Operasjonen tok tre og en halv time. Da hun våknet opp, var bryststørrelsen betraktelig redusert. Hennes nye BH-størrelse er 36DDD, som tilsvarer den europeiske størrelsen 80G.

- Det er som en drøm som har gått i oppfyllelse, det er helt fantastisk. Dette er noe jeg har savnet hele livet, jublet stjernen.

LES OGSÅ: Delte bilde av sjokkerende forvandling

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer