Venter barn med hemmelig kjæreste

Den norske artisten skjulte babymagen i fem måneder.

- Jeg gleder meg veldig til å bli mamma. Vi venter en liten gutt., forteller Mira Craig, som venter barn med sin «hemmelige kjæreste», Numa Norderhaug. Foto: Anders Myhren / Seher.no
- Jeg gleder meg veldig til å bli mamma. Vi venter en liten gutt., forteller Mira Craig, som venter barn med sin «hemmelige kjæreste», Numa Norderhaug. Foto: Anders Myhren / Seher.no Vis mer
SEHER.NO: Det siste året har Mira Craig (28) båret på store hemmeligheter. Derfor har hun også holdt seg unna rampelyset. Ikke bare har artisten fått seg ny kjæreste, nå venter hun også barn, skriver Her og Nå.

I fjor sommer ble Mira kjæreste med Numa Norderhaug (27). Kort tid etter ble hun gravid. I fem måneder har paret holdt graviditeten skjult.

- Jeg gleder meg veldig til å bli mamma. Vi venter en liten gutt. Først ønsket jeg meg en jente som jeg kan dulle med, men det er selvfølgelig koselig med en gutt også. Så får jenta heller komme neste gang, sier Mira til ukebladet.

Grunnen til hun valgte å skjule graviditeten så lenge, er såre enkel, ifølge 28-åringen selv.

- Jeg gjemte meg veldig i begynnelsen når det ikke syntes så godt, fordi folk liker å prate om det jeg gjør. Vi ventet i tre måneder før vi fortalte det til familie og nærmeste venner, forteller Mira Craig.

Mira har det siste året hatt et etterlengtet friår, der hun blant annet har jobbet med nytt album. Når første singel slippes, vet hun ennå ikke.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg følte meg enormt ensom