Xenia Deli:

Venter barn med 37 år eldre mann

Playboymodellen Xenia Deli (28) venter barn med 65-åring.

BABYLYKKE: Xenia Deli spilte i Biebers musikkvideo «What Do You Mean?». Nå er hun gravid med 65-åring. Foto: NTB Scanpix
BABYLYKKE: Xenia Deli spilte i Biebers musikkvideo «What Do You Mean?». Nå er hun gravid med 65-åring. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Playboy-modell Xenia Deli (28) er blant annet kjent for å ha spilt i Justin Biebers musikkvideo «What Do You Mean?» og Calvin Harris' video «Thinking About You».

Ifølge The Sun venter nå modellen barn med milliardær og forretningsmann Ossama Fathi Rabah Al-Sharif (65).

Dette blir hennes første barn med mannen som er 37 år eldre enn henne.

På sin Instagram-profil med nesten en million følgere viser hun bilder av babymagen.

Saken fortsetter under bildet.

Romanserykter

I 2015 spekulerte The Sun på det var noe på gang mellom modellen og artisten Justin Bieber (24), etter at de spilte inn en musikkvideo sammen.

Ungpikeidolet ble filmet både mens han gikk hånd i hånd med modellen, og mens han spilte piano og sang for henne, skrev avisen. Xenia og Justin overførte riktignok ikke tv-flørtingen til virkeligheten. Xenia giftet seg med nevnte milliardær året etter.

Saken fortsetter under bildet.

Dyrt bryllup

Bryllupet fant sted på den populære, greske øya Santorini i juni 2016, opplyser The Sun. Seremonien på klippetoppen kostet brudgommen 860 000 pund. Dette tilsvarer over ni millioner norske kroner.

Etter bryllupet nøt de noen dager i sola på Santorini, før de la turen videre til Sveits, hvor Delis foreldre bor. Foreldrene er for øvrig nærmere datterens mann i alder enn datteren er, ifølge nettstedet.

Xenia, som har vært modell i en rekke motemagasiner, har aldri prøvd å skjule aldersforskjellen. Ved en rekke anledninger har hun svart kritikere direkte.

Ettertraktet

Før Bieber møtte Xenia på musikkvideoinnspilling, hadde han et to år langt forhold med Selena Gomez (26), som tok slutt i november 2012.

Siden den gang har popstjernen blitt koblet til en rekke andre berømte kvinner. Det var spekulasjoner rundt forholdet med vakre Hailey Baldwin (21), niesen til skuespiller Alec Baldwin (60). Duoen benektet ryktene flere ganger, og sa at de kun er gode venner.

Saken fortsetter under.

UKVEMSORD: Justin Bieber er i Australie på turné. Da en australsk reporter spurte om han kunne si hei til fansen, fikk han ikke akkurat et vennlig svar tilbake. Video: Seven Network via CNN Vis mer

Ryktene som hadde svirret en liten stund viste seg å stemme, og i tiden etterpå var det ikke noen tvil om at de to stjernene hadde blitt mer enn bare venner.

Forholdet ble imidlertid av det kortvarige slaget, og var over etter kun noen måneder. I ettertid har ikke Bieber og Baldwin vært å se sammen, og flere har spekulert på om det kan ha vært et dramatisk brudd.

Også Kendall Jenner (22) og Miranda Kerr (35) er blant dem «Baby»-sangeren er blitt koblet til.

Tidligere har Bieber fått mye kritikk for sin uansvarlige og ufordragelige oppførsel - som gjentatte ganger har gjort at han har havnet i trøbbel med politiet.

I løpet av karrieren har sangfuglen blant annet blitt arrestert for fyllekjøring, vært i eggkrig med naboene og blitt filmet mens han tisset i en rengjøringsbøtte på en restaurant.

LES OGSÅ: Hva driver Katie Prices kjæreste med her?