Katharine McPhee og David Foster:

Venter barn med 35 år eldre mann

Paret venter sitt første felles barn, men musikeren og komponisten skal bli pappa for sjette gang.

VORDENDE FORELDRE: 71 år gamle David Foster venter barn med kona Katharine McPhee. Foto: Evan Agostini / Invision / AP/ NTB
VORDENDE FORELDRE: 71 år gamle David Foster venter barn med kona Katharine McPhee. Foto: Evan Agostini / Invision / AP/ NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Torsdag ble et kjent at den 71 år gamle kanadiske musikeren, komponisten og produsenten David Foster (71) venter barn med kona, «American Idol»-stjerna Katharine McPhee (36).

Det kommer fram i et innlegg delt på Instagram hvor 36-åringen stolt viser fram den voksende gravidmagen.

GRAVID: Modellen Belle Lucia får hets i kommentarfeltet på Instagram etter at hun la ut et bikinibilde av seg selv, 6 måneder på vei i graviditeten. Vis mer

Det melder flere medier, deriblant People.

Se og Hør skrev om graviditeten allerede i oktober, men det er først nå nyheten er bekreftet.

Til innlegget har hun lagt ved tre emojier i blå hjerter. Om dette indikerer at paret venter en gutt, eller om McPhee simpelthen viser til den blå kåpa hun har på seg, er imidlertid ukjent.

Røper kjønnet?

I kommentarfeltet strømmer det inn med gratulasjoner til den vordende moren, og bildet har allerede rukket å få over 100 000 likerklikk.

«Det er derfor du har den ekstra gløden, du ser fantastisk ut og jeg er så glad på deres vegne», skriver bakeinfluenseren Manuela Kjeilen.

Foster har også tatt seg bryet med å rose kona opp i skyene.

«Min mest fantastiske, vakre og glødende kone», skriver han.

Noen i kommentarfeltet undrer seg også over om blåfargen i innlegget - som går igjen i kåpen McPhee er iført og i emojiene hun har valgt å dele under bildet - hinter om kjønnet på den lille i magen.

SJOKK: Influencer Lainey Marie avslører på sin YouTube-kanal at hun er gravid - og mye lengre på vei enn hun trodde. Video: Laineymariebeauty / Youtube Vis mer

Snart seksbarnsfar

Gravidnyheten kommer noen måneder etter at flere medier spekulerte på om paret ventet barn.

People delte blant annet bilder av McPhee hvor det kunne se ut som at hun skjulte en voksende babymage bak stramme treningsklær. Men det er altså først nå at nyheten bekreftes.

Mens dette blir sangfuglens første barn, har Foster de fem døtrene Allison (50), Amy (47), Sara (39), Erin (38) og Jordan (34) fra tidligere forhold. Han har også vært stefaren til supermodellene Gigi (25) og Bella (24) Hadid, samt deres lillebror Anwar (21) under sitt seks år lange ekteskap med deres mor Yolanda Hadid (56).

I tillegg var han gift i 14 år med Linda Thompson (70), som for øvrig er mor til Brody (37) og Brandon Jenner (39). McPhee på sin side har vært gift én gang tidligere, da i åtte år før hun skilte seg i 2016.

SER IKKE PÅ: Kendall og Kylie Jenners storebror, Brandon Jenner, har vært å se i familiens realityserie en rekke ganger. Overfor Rød Løper innrømmer han imidlertid at han aldri har sett en eneste episode. Video: Thea Hope / Reporter: Kine Falch Vis mer

Det var i fjor at duoen forlovet seg på romantisk vis. Det kom fram i en meldingsutveksling mellom McPhee og kompisen Jared Eng, som 36-åringen delte en skjermdump av på Instagram.

«Han gjorde det på toppen av et fjell i Anacapri. Det var bekmørkt og alt man kunne se var stjernene på himmelen», skrev hun blant annet.

GIFT: I fjor giftet David Foster seg med sin 35 år yngre utkårede. Foto: MediaPunch / Shutterstock
GIFT: I fjor giftet David Foster seg med sin 35 år yngre utkårede. Foto: MediaPunch / Shutterstock Vis mer

Allerede året etter giftet Foster og McPhee seg i kirken Saint Yeghiche i London foran 150 gjester. Hun gikk ned kirkegulvet i en brudekjole designet av Zac Posen, mens brudgommen hadde på seg en smoking av Stefano Ricci, ifølge People.

Som nevnt ovenfor var Foster gift med Yolanda Hadid i seks år, før de gikk hver til sitt i 2017. Nylig åpnet førstnevnte seg om ekteskapet med Hadid i Netflix-dokumentaren «David Foster: Off the Record».

UØNSKET: Supermodellen Gigi Hadid måtte ta grep da en uventet gjest tok seg opp på catwalken under moteuka i Paris. Video: Rød Løper/AP DV Vis mer

Åpnet seg om ekteskapet

I dokumentaren fortalte Foster at han figurerte i realityserien for ekskonas skyld. På den tida da programmet gikk, kjempet Hadid mot Lyme borreliose, en sykdom som kan gi hudforandringer, leddplager og nevrologiske manifestasjoner, ifølge FHI.

Foster røper imidlertid at det ikke var helsetilstanden hennes som forårsaket bruddet.

EKSKONA: I seks år var David Foster gift med modellmamma Yolanda Hadid. Foto: Shutterstock Editorial / REX / NTB
EKSKONA: I seks år var David Foster gift med modellmamma Yolanda Hadid. Foto: Shutterstock Editorial / REX / NTB Vis mer

- Det var ikke grunnen til at jeg forlot henne. Det var en annen grunn til det - som jeg aldri vil avsløre - det hadde ingenting å gjøre med det at hun var syk, fortalte han.

Selv om Foster har vunnet hele 16 Grammy-priser og har jobbet med storheter som Céline Dion og Whitney Houston, ble han for mange kjent som mannen til Hadid i «The Real Housewives of Beverly Hills».

LES OGSÅ: - Blir satt ut

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer