DJ Tiësto:

Venter barn med 27 år yngre kone

Den verdenskjente DJ-en (51) og modellkona Annika Backes (23) skal bli foreldre.

BLIR FORELDRE: DJ Tiësto og kjæresten Annika Backes Verwest røper på Instagram at de skal bli foreldre til ei jente. Foto: Instagram / AnnikaVerwest
BLIR FORELDRE: DJ Tiësto og kjæresten Annika Backes Verwest røper på Instagram at de skal bli foreldre til ei jente. Foto: Instagram / AnnikaVerwest Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den nederlandske DJ-en og musikkprodusenten Tiësto (51), hvis egentlige navn er Tijs Verwest, har de par siste tiårene hatt stor suksess i musikkbransjen, og sangene hans blir jevnlig spilt på nattklubber over hele verden.

Nå ser det også ut til at lykken smiler på hjemmebane for den verdenskjente DJ-en.

I et ferskt innlegg på Instagram røper Tiësto nemlig at han venter sitt første barn, sammen med kona Annika Backes Verwest (23).

MUSIKKVIDEO: 22 Mars slapp TIX låten «Karantene» og nå har han sluppet en musikkvideo Vis mer

Ei datter

I innlegget, som i skrivende stund har over 283 000 likerklikk, deler han åpent med følgerne sine hvordan han fikk se barnet, som er ei jente, for første gang.

Det skjedde nemlig i en samtale gjennom FaceTime, som en naturlig konsekvens av coronapandemien - der flere fedre blir nektet adgang til sykehus for å hindre smitte.

«I disse utfordrende tider er dette hvordan jeg så dattera mi for første gang, gjennom FaceTime», skriver han til et bilde av sitt eget ansikt sammen med ultralydundersøkelsen.

Også den 23 år gamle modellen har delt et innlegg der hun avslører nyheten, sammen med et bilde av de kommende foreldrene.

«Jente på vei», skriver hun til bildet.

Giftet seg i ørken

Paret møttes gjennom felles venner på en restaurant i New York i 2015, da Backes var 19 år gammel. Kort tid etter deres første møte dro duoen på musikkfestivalen Coachella sammen, og fortsatte å date siden.

Tre år senere gikk 51-åringen ned på kne og fridde på Maldivene, og i september i fjor ga paret hverandre sitt «ja». Nå, et drøyt halvår etter, kommer altså den hyggelig babynyheten.

Bryllupsseremonien ble holdt ute i ørkenen i delstaten Utah i USA, og både DJ-en og den ferske kona delte en rekke bilder fra den store dagen på sine respektive Instagram-kontoer.

Se dette innlegget på Instagram

Love of my life 21-09-2019 💍❤️

Et innlegg delt av Tiësto (@tiesto)

Se dette innlegget på Instagram

That’s my husband ❤️

Et innlegg delt av Annika Backes Verwest (@annikaverwest)

Bryllupet og festen ble dekket av motemagasinet Vogue, som skrev at paret lovte hverandre livslang kjærlighet foran 80 gjester på luksushotellet Amangiri. Valget av lokasjon for bryllupet kom som følge av at duoen hadde vært der på ferie noen år i forveien.

- Jeg føler meg overveldet av følelser, for jeg har vært forelska så lenge og tenkt på denne dagen for alltid. Og så var den endelig her. Det var mer vakkert og spesielt enn jeg noen gang kunne sett for meg. Å se kjærligheten i mitt liv komme gående mot meg, det var den beste følelsen i verden, sa 51-åringen til Vogue den gang.

Stor suksess

Tiësto har vært aktiv som DJ siden tidlig på 1990-tallet, da han spilte på nederlandske klubber. Mot slutten av samme tiår begynte karrieren hans for alvor å ta av, og på begynnelsen av 2000-tallet ble han stadig større.

I 2004 opptrådte han på åpningsseremonien i OL i Aten, der han også komponerte musikken. Tiësto ble tre år på rad kåret til verdens fremste DJ av DJ Magazine, henholdsvis i 2002, 2003 og 2004.

Tiëstos utvalgte, amerikanske Annika Backes - som altså er hele 26 år yngre enn ham - jobber som modell. Hun ble oppdaget på et kjøpesenter, og ble siden signert av byrået Elite Model Management.

GRAVID: Modellen Belle Lucia får hets i kommentarfeltet på Instagram etter at hun la ut et bikinibilde av seg selv, 6 måneder på vei i graviditeten. Vis mer

LES OGSÅ: Mener DJ-en ødela bryllupet. Nå svarer han

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer