Venter barn med 22-åring

Andreas brøt med Silje, falt for Ingrid – og gjorde Linn gravid…

BRØT: Andreas Gran og Silje Stensland ble et par i Jakten på kjærligheten i 2008. Nå er de ikke lenger et par. Foto: TV 2
BRØT: Andreas Gran og Silje Stensland ble et par i Jakten på kjærligheten i 2008. Nå er de ikke lenger et par. Foto: TV 2 Vis mer
SEHER.NO: I forrige uke ble det kjent at Ingrid Aasberg (26) plutselig trakk seg som deltager i TV-suksessen Jakten på kjærligheten på TV 2. Hun hadde funnet en kjæreste og var dermed ikke singel bonde lenger. Se og Hør kunne i sin weekendutgave avsløre årsaken til at Geilo-bonden trakk seg, Andreas Gran (26).

Tønsberg-gutten ble kjent for deg norske folk da han i 2008 var med i nettopp Jakten på kjærligheten – som en av frierne til bonden Silje Stensland (30). Andreas og Silje ble et par. Men tidligere i år gikk de hver til sitt. Derfor slo det ned som en bombe at Andreas’ nye flamme var nettopp en av årets deltakere i kjærlighetsprogrammet.

Men som ikke det var nok: Se og Hørs nye weekendnummer kan nå avsløre at Andreas i tiden mellom de to TV-bøndene Silje og Ingrid har gjort en 22-årig jente gravid!

Se og Hør publiserer i dag et eksklusivt intervjuet og viser bilder av gravide Linn Iren…

Bli fan av Seher.no på Facebook her!

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Her er årets Jakten-bønder