Quentin Tarantino blir pappa:

Venter barn med 21 år yngre kone

Stjerneregissøren og kona Daniella Pick blir foreldre for første gang.

BLIR PAPPA: Den kinoaktuelle stjerneregissøren Quentin Tarantino blir far for første gang. Her med «Once Upon A Time in Hollywood»-stjernene Margot Robbie, Leonardo DiCaprio og Brad Pitt i London. Foto: NTB Scanpix
BLIR PAPPA: Den kinoaktuelle stjerneregissøren Quentin Tarantino blir far for første gang. Her med «Once Upon A Time in Hollywood»-stjernene Margot Robbie, Leonardo DiCaprio og Brad Pitt i London. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den amerikanske stjerneregissøren Quentin Tarantino (56) giftet seg med sin utkårede, den israelske sangeren og modellen, Daniella Pick (35), i november i fjor.

Nå har paret tatt forholdet et steg videre og venter barn.

- Daniella og Quentin Tarantino er veldig glade over å annonsere at de venter barn, uttaler en representant for stjerneparet til E! News.

VORDENDE FORELDRE: Quentin Tarantino og modellkona Daniella Pick kunne onsdag meddele den gledelige nyheten om at de venter sitt første barn sammen. Her er de avbildet tidligere i år. Foto: NTB Scanpix
VORDENDE FORELDRE: Quentin Tarantino og modellkona Daniella Pick kunne onsdag meddele den gledelige nyheten om at de venter sitt første barn sammen. Her er de avbildet tidligere i år. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Paret møttes for første gang i 2009, da 56-åringen promoterte kultklassikeren «Inglorious Bastards», men de forlovet seg ikke før i 2017.

- Det er sant. Vi er veldig glade og spente, fortalte 35-åringen etter at forlovelsen ble kjent, ifølge Associated Press.

Giftet seg i privat seremoni

Som tidligere nevnt giftet Tarantino og Pick seg i en privat intim seremoni et år senere.

- De giftet seg i et intimt og privat bryllup med nære venner og familie hjemme hos seg i Los Angeles, uttalte parets representant den gang til E! News.

Ifølge kjendisnettstedet var det bare tjue gjester til stede i bryllupet, og bruden hadde på seg en hvit brudekjole designet av Dana Harel.

Se dette innlegget på Instagram

❤28.11.2018

Et innlegg delt av DANIELLA TARANTINO (@daniellapick)

35 år gamle Pick er stjerneregissørens første kone, noe som kanskje ikke er så rart siden han tidligere har uttalt at han fokuserer mye på jobben sin.

- Her er greia. Når jeg gjør en film, gjør jeg ingenting annet. Da handler alt om filmen. Jeg har ingen kone. Jeg har ingen barn. Ingenting kan komme i veien for meg. Hele verden kan gå til helvete og brenne opp i flammer. Jeg bryr meg ikke. Dette er livet mitt, fortalte Tarantino til GQ i 2009.

GIFTET SEG: I november 2018 ble Quentin Tarantino og Daniella Pick smidd i hymens lenker. Foto: NTB Scanpix
GIFTET SEG: I november 2018 ble Quentin Tarantino og Daniella Pick smidd i hymens lenker. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Likevel utelukket han ikke at han kunne gifte seg i fremtiden.

- Jeg sier ikke at jeg aldri kommer til å gifte meg eller få barn før jeg er 60, men jeg har tatt et valg så langt om å få gå denne veien alene. For dette er min tid. Dette er min tid til å lage film, fortsatte ham.

Vil pensjonere seg

Tarantino er for øvrig aktuell med filmen «Once Upon A Time in Hollywood» som ruller over kinolerretet i disse dager. I filmen dukker også kona hans opp.

I filmen er det flere kjente fjes som dukker opp, deriblant Hollywood-stjernene Brad Pitt (55), Leonardo DiCaprio (44) og Margot Robbie (29). I 2018 kunngjorde derimot Tarantino at han skal pensjonere seg etter å ha regissert to filmer til.

Under pressekonferansen for ovennevnte film tidligere i år, benyttet Tarantino anledningen til å komme med et lite kjærlighetsbrev til kona som satt i salen.

- Når jeg gjør opp regnskap over livet mitt ser det annerledes ut enn det ville gjort for noen år siden, siden jeg har vært gift i fem måneder, sa Tarantino og fortsatte:

- Det er noe jeg aldri har gjort før, og nå vet jeg hvorfor. Det var fordi jeg ventet på den perfekte jenta.

ONCE UPON A TIME IN HOLLYWOOD: For første gang er Hollywoods kanskje to største mannlige stjerner sammen på lerretet. Vis mer

Daniella Pick er for øvrig datter til den kjente israelske sangeren og låtskriveren Tzvika Pick (69). Selv startet Daniella sin egen sangkarriere tidlig på 2000-tallet som en duo med søsteren Sharona. De er best kjent for singelen «Hello, Hello».

I 2006 ga hun ut låtene «More or Less» og «Love Me» som soloartist. Pick jobber også som modell og dukker regelmessig opp på forsiden av moteblader.

LES OGSÅ: Dette er alle kvinnene Hollywood-stjernen har datet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer