Venter barn med 18 år yngre kjæreste

Nå blir 30 Rock-stjernen Tracy Morgan pappa til sitt fjerde barn.

OVER OG UT: TV-serien «30 Rock» har sendt sin siste episode på amerikansk TV. Her med skuespillerne Jack McBrayer (.tv.), Tina Fey, Tracy Morgan, Jane Krakowski og Alec Baldwin. Foto: All Over Press
OVER OG UT: TV-serien «30 Rock» har sendt sin siste episode på amerikansk TV. Her med skuespillerne Jack McBrayer (.tv.), Tina Fey, Tracy Morgan, Jane Krakowski og Alec Baldwin. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Komiker Tracy Morgan (44) og forloveden Megan Wollover (26) blir foreldre til parets første barn sammen.

- Jeg er kjempeglad og håper at babyen blir sunn og frisk, og at fødselen går bra for Megan, sier Morgan til nettstedet People.

I et intervju med musikkmagasinet Rolling Stone har Morgan tidligere ymtet frempå at han ønsker seg en liten datter - ettersom han allerede har tre sønner fra et tidligere forhold.

Den Emmy-vinnende komiserien «30 Rock» har gått på TV siden 2006, men ble denne uken tatt av lufta.

Nylig ble det kjent at Morgans «30 Rock»-kollega Alec Baldwin (54) venter barn med sin 26 år yngre kone Hilaria Thomas (28), så de to tidligere kollegene går dermed en felles og fin tid i møte.

LES OGSÅ: Tracy Morgan falt om på prisutdeling
Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer