Venter barn med 18 år yngre eks-kjæreste

Skjørtejegeren Jude Law har snart fem barn med tre ulike kvinner.

VORDENDE PAPPA: Jude Law er for tiden singel, men er fullt forberedt på å bli far igjen våren 2015. Foto: Splash News/ All Over Press
VORDENDE PAPPA: Jude Law er for tiden singel, men er fullt forberedt på å bli far igjen våren 2015. Foto: Splash News/ All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Hollywood-sjarmøren Jude Law (41) blir pappa for femte gang til våren.

Etter en het romanse med musikeren Catherine Harding (23), som startet i april i år og kun varte noen få måneder, har «Dom Hemingway»-stjernen gjort henne gravid, melder Mirror.co.uk.

- Jeg kan bekrefte at Jude Law og Catherine Harding venter barn sammen til våren. Selv om de ikke er i et forhold lenger vil de begge helhjertet samarbeide om å oppdra barnet, sier skuespillerens talsperson til People.com, og legger til:

- De anser dette som en privat sak, og kommer ikke til å gi noen uttalelse annet enn denne bekreftelsen. Jeg ber dere respektere privatlivet til alle involverte.

Den vordende moren, som kaller seg Cat Cavelli, skal være fem måneder på vei og gleder seg veldig til å bli mamma for første gang, skriver The Mirror.

- Det er lett å forstå hvorfor Jude falt for Cat. Hun er nydelig, og tar pusten fra de fleste når hun kommer inn i et rom, forteller en kilde til nettstedet.

Saken fortsetter under Instagram-bildet av Catherine Harding.

 

Fem barn med tre ulike kvinner

Cat er ikke den eneste kvinnen Jude Law har gjort gravid etter en kort affære.

I 2009 fikk han datteren Sophia med den amerikanske modellen Samantha Burke etter en het flørt.

Law har i tillegg barna Rafferty (18), Iris (14) og Rudy (12) med eks-kona Sadie Frost (49).

Skjørtejegeren var også forlovet med Hollywood-stjernen Sienna Miller (32).

I 2005 var han utro mot henne med barnevakten Daisy Wright, og forholdet tok slutt. Noen år senere fant de tilbake til hverandre igjen, men i 2011 ble det slutt for godt.

Miller er i dag forlovet med skuespilleren Tom Sturridge (28), som hun har datteren Marlowe (2) sammen med.

EKS-FORLOVEDEN: Jude Law og Sienna Miller var et av Hollywoods heteste par. De hadde et av-og-på forhold i fem år.
EKS-FORLOVEDEN: Jude Law og Sienna Miller var et av Hollywoods heteste par. De hadde et av-og-på forhold i fem år. Vis mer

LES OGSÅ: Her er Blake Livelys private gravidbilder

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer