<strong>FORLOVET:</strong> Caroline Fleming og Nicklas Bendtner har forlovet seg. Samtidig venter de barn. Foto: Stella Pictures
FORLOVET: Caroline Fleming og Nicklas Bendtner har forlovet seg. Samtidig venter de barn. Foto: Stella Pictures Vis mer

Venter barn med 14 år eldre kjæreste

Jubel for fotballstjernen som også har forlovet seg.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Det gikk ikke så bra i verdensmesterskapet for den danske fotballstjernen og Arsenal-spilleren Nicklas Bendtner (22). Nå kan han derimot juble på hjemmebane.

Bendtner og hans kjæreste, den 14 år eldre TV-baronessen Caroline Fleming (36), skal nemlig bli foreldre. Det melder danske Se & Hør.

- Det er den beste dagen i mitt liv. Jeg skal bli pappa, har akkurat sett babyen vår på ultralyd, og jeg kan ikke vente til den dagen min forlovede skal føde. Vi er ubeskrivelig glade og gleder oss vilt til å se babyen for første gang, skriver Bendtner på sin egen hjemmeside.

Med det kunngjør han også forlovelsen med Caroline, som var den eneste av de danske spillernes kjærester, som ikke var tilstede under VM i Sør-Afrika.

Det fikk mange til å lure, men nå viser det seg altså at forklaringen ligger i graviditeten.

Bendtner og Fleming møtte hverandre under opptakene til TV-programmet «Baronessen flytter inn», og har ifølge Ekstra Bladet vært hodestups forelsket siden.

Caroline har to barn fra sitt tidligere forhold med Rory Fleming.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Det var en mirakuløs fødsel

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer