GRAVID? Blac Chyna og 18 år gamle Jay Bradley bekreftet forholdet i mars. Nå skal de ha barn, ifølge flere kilder. Foto: NTB scanpix
GRAVID? Blac Chyna og 18 år gamle Jay Bradley bekreftet forholdet i mars. Nå skal de ha barn, ifølge flere kilder. Foto: NTB scanpix Vis mer

Blac Chyna:

- Venter barn med 11 år yngre kjæreste

Rob Kardashians eks skal vente sitt tredje barn.

Publisert

(Se og Hør): I november 2016 fikk modell Blac Chyna (29) datteren Dream (1) sammen med realitystjernen Rob Kardashian (31).

Siden den gang har forholdet mellom de to foreldrene blitt svært kjølig, og i mars bekreftet Chyna at hun hadde gått videre fra Rob til 18 år gamle YBN Almighty Jay, eller Jay Bradley.

Nå melder flere utenlandske nettsteder at 29-åringen er gravid igjen, og venter barn med den 11 år yngre kjæresten.

Ifølge Us Weekly kommenterte Jay nylig tankene rundt å stifte familie med Chyna.

- Jeg bruker ikke kondom. Jeg hadde ikke ligget med en dame jeg ikke ville at skulle bli gravid, sa han.

De to turtelduene har foreløpig ikke kommentert ryktene.

Saksøkte eksen

Det var i starten av mars Blac bekreftet at hun og 18-åringen dater, og noen uker senere ble duoen fotografert sammen hånd i hånd.

Ifølge People har Blac og kjæresten tilbrakt mye tid sammen i det siste. De er blitt observert hånd i hånd i filmbyen også tidligere, og duoen skal dessuten ha kost seg på bowling sammen.

Saken fortsetter nedenfor.

Reality-stjernen Rob Kardashian vekker oppsikt etter å ha hengt ut eks-forloveden Blac Chyna på sosiale medier. Han anklager henne for å være en lykkejeger som har vært utro mot ham, og han påstår at hun har rusproblemer. Nå kan Rob risikere fengselsstraff, etter å ha fått Blacs advokater på nakken. Se oppsummeringen av parets turbulente forhold! Vis mer

Romansen ser ut til å være en positiv ting i livet til 29-åringen, som nylig gikk modellen til sak mot eksen Rob Kardashian og den resterende Kardashian/Jenner-familien. Hun mener nemlig at de har forsøkt å sverte varemerket hennes.

Det er ikke kjent hva Chyna ønsker fra dette søksmålet. Det er ikke oppgitt noe beløp i papirene. Tidligere har kilder av Kardashian-familien uttalt at mamma Kris Jenner og resten av Kardashian-familien samler seg bak Rob i den svært offentlige skittentøyvasken, og mye kan tyde på at dette stemmer.

Med hjelp fra sin søster Kylie Jenner (20) sørget Rob i september for at nok et søksmål ble tilføyet i saken.

Stygt brudd

Bruddet mellom Blac Chyna og Rob Kardashian (30), kjent fra TV-serien «Keeping up with the Kardashians», har vært langt mer turbulent enn brudd flest.

Paret gjorde det slutt etter bare ett år, men hadde da allerede rukket å få et felles barn, datteren Dream Kardashian.

Saken fortsetter nedenfor.

Night ☺️

Et innlegg delt av Blac Chyna (@blacchyna)

Det tidligere stjerneparet dokumenterte bruddet sitt på sosiale medier, da en sint Rob la ut flere videoer på Snapchat der han fortalte at forloveden hadde gått fra ham.

Rob Kardashians forhold med den tidligere stripperen Blac Chyna førte også først til gnisninger innad i den berømte reality-familien.

Årsaken er nemlig at Blac Chyna tidligere var forlovet med rapperen Tyga (27), som den gang var i et forhold med Kylie Jenner (19) - Robs halvsøster.

Tyga og Blac har sønnen King Cairo sammen, og deler foreldreansvaret for den lille sjarmøren.

LES OGSÅ: - Jeg vet ikke hvordan vi overlevde som kjærester

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer