Brian Austin Green

Venter barn etter skilsmissen

«Beverly Hills, 90210»-stjernen Brian Austin Green venter barn.

GÅTT VIDERE: Livet smiler for Brian Austin Green, som snart skal bli far igjen. Foto: Rob Latour/Shutterstock/NTB
GÅTT VIDERE: Livet smiler for Brian Austin Green, som snart skal bli far igjen. Foto: Rob Latour/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

Skuespilleren Brian Austin Green (48) er kanskje aller best kjent fra serien «Beverly Hills, 90210» under navnet David Silver.

Green var gift med skuespilleren Megan Fox (35) i nesten 10 år, før de skilte veier i mai 2020. Fem måneder senere fant han likevel lykken på ny sammen med den amerikanske «Dancing with the Stars»-stjernen Sharna Burgess (36).

Nå røper paret at de venter barn sammen.

Det melder People.

Venter barn

På bilder som er publisert av magasinet ser man Burgess i het omfavnelse med Green. 48-åringen har plassert hånden på danserens mage.

«BABYÅRET 2021»: Selv om den siste tiden har vært preget av pandemien, er det en del kjendiser som har brukt tiden på å gå gravide. Video: Rød Løper Vis mer

Ifølge People gikk det fort i svingene etter at paret møttes på en kafé. Etter bare noen dater begynte de å se på hus sammen, forteller han.

- På vår første date glemte vi tiden helt og det samme skjedde gangen derpå. Det ble noe helt annet fra det jeg har opplevd tidligere, sier Green.

Nyheten kommer én måned etter at ekskona Megan Fox annonserte at hun hadde forlovet seg med kjæresten Colson Baker (31), bedre kjent som artisten Machine Gun Kelly.

Green er allerede far til Journey River (5), Bodhi Ransom (7) og Noah Shannon (9, som han har sammen med Fox. Sønnen Kassius (19) har han fra et tidligere forhold.

VENTER BARN: Naima Maresse markerte seg i «Ex on the beach» og «Ex and the city» for et par år siden - nå venter hun barn. Video: Rød Løper/Discovery+ Vis mer

LES OGSÅ: Venter sitt første barn sammen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer