Granger Smith og Amber Bartlett:

Venter barn etter dødsulykken

Ekteparet deler gladnyhet nesten to år etter tapet av den tre år gamle sønnen River.

UTVIDER FAMILIEN: Countrysangeren Granger Smith og kona Amber Bartlett mistet den tre år gamle sønnen River i 2019. Nå deler de gladnyheten om at de venter barn. Foto: Rob Latour /REX / Shutterstock / NTB
UTVIDER FAMILIEN: Countrysangeren Granger Smith og kona Amber Bartlett mistet den tre år gamle sønnen River i 2019. Nå deler de gladnyheten om at de venter barn. Foto: Rob Latour /REX / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I 2019 opplevde countrysangeren Granger Smith (41) og kona Amber Bartlett (39) enhver forelders største mareritt. Da døde den tre år gamle sønnen River som følge av en drukningsulykke i familiens hjem.

Kort tid etter at dødsulykken ble kjent, delte ekteparet en Youtube-video, hvor de fortalte om ulykken som kostet treåringen livet.

- Det tok et sted mellom 30 sekunder og tre minutter, vi vet ikke. Plutselig står Amber og jeg innenfor gjerdet til bassenget og utfører hjerte-lunge-redning på vår sønn, var blant det ekteparet sa i videoen den gang.

DØDE: Det har vært stille fra countrystjernen Granger Smith og hans kone Amber etter at deres tre år gamle sønn mistet livet. Nå takker de for støtten de har fått. Vis mer

- Livet er ikke perfekt

Nå, nesten to år senere, deler ekteparet en gladnyhet. Det melder blant andre People og Fox News.

«Vi er gravide. Jeg har ikke mange ord til denne videoen. Livet er ikke perfekt. Noen ganger er det ødelagt, men det er ALDRI håpløst», skriver countrysangeren til en video av familien.

Videre retter han fokuset mot sin avdøde sønn.

«Historien vår er ikke ferdig enda, og det er ikke din heller. Gjennom vår lidelse og glede stråler guds herlighet gjennom alt. En ny Smith-gutt kommer i august», fortsetter han.

Den rørende videoen viser ekteparet sammen med sønnen Lincoln (7) og datteren London (9). I videoen hyller de River.

- Kjære River, på grunn av livet du levde har vi kjent på så mye glede, sier Granger i videoen, før han tar tak i sønnen Lincolns hånd.

- River, på grunn av livet du levde, lo vi veldig mye, følger Lincoln opp med.

DØDFØDT: Christina Perri gledet seg stort til å bli mor for andre gang. Slik ble det ikke. Video: Ingebjørg Iversen / Se og Hør Vis mer

- Og på grunn av livet du levde, har vi også grått mye, sier London.

Deretter sier Amber:

- Kjære River, på grunn av livet du levde, har vi vokst nærmere gud. Og gud ga oss et mirakel. Søte Riv, på grunn av livet du levde, vil du snart få en lillebror.

Tøffe år

Amber har også delt et innlegg på Instagram i anledning den kommende familieforøkelsen.

«Hvis jeg har lært noe de siste to årene, er det at jeg ikke har så mye kontroll som jeg tror. Jeg trodde aldri som 39-åring at jeg ville bli velsignet med en ny gutt. De siste par årene har vært så tøffe, men også så fulle av glede, håp, helbredelse, vekst og nåde fra gud», er blant det Amber skriver.

«Søte Riv, på grunn av det vakre livet du levde, er vi forandret for alltid, og vi vil fortsette å hedre din store, lille arv til vi møter deg igjen. Vi gir all ære til gud og vi gleder oss til å møte den nye lille gutten vår i august», fortsetter den vordende moren.

NY SIDE: Adrian Sellevoll er ute med låta «Se hvordan vi lever», der han tar et oppgjør med sitt gamle jeg, og hyller kameraten som han mistet for et halvt år siden. Video: Sony Music / Rød Løper Vis mer

Alt minner om sønnen

Ekteparet har ved flere anledninger fortalt om den grusomme opplevelsen og sorgen etter tapet av sønnen. I 2019 skrev Amber et lengre Instagram-innlegg om tiden etter.

«Hver eneste ting minner meg om ham, og alt jeg klarer å tenke på er hvor mye han hadde elsket å oppdage og se alt det vi ser. Jeg ser navnet hans overalt, og jeg ser småbarn med rødfarget hår overalt», var blant det hun skrev i Instagram-innlegget.

Videre skrev hun at paret prøvde på beste vis å gjøre livet så normalt som mulig for barna London og Lincoln, men at det gjorde veldig vondt.

«Jeg ser meg rundt og lurer på om noen andre går gjennom det samme», skrev hun, og fortsatte:

«Dumme småting betyr ikke noe lenger. Min familie betyr noe. Min tro betyr noe. Vi klarer dette fordi gud passer på oss. Tusen takk for all støtte, bønner og kjærlighet. Det hjelper virkelig så mye».

ULYKKER: Joe Bidens liv har vært preget av tragiske tap i familien og profesjonell suksess. Laget av Marte Nyløkken Helseth / Dagbladet TV. Vis mer

LES OGSÅ: Mistet datteren (2) i kvelningsulykke

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer