Hilaria og Alec Baldwin:

Venter barn etter dobbel spontanabort

Gladnyhet for stjerneparet etter det tøffe fjoråret.

BABYNYHET: Fire måneder etter spontanaborten kan Hilaria og Alec Baldwin avsløre at de venter barn sammen. Foto: NTB Scanpix
BABYNYHET: Fire måneder etter spontanaborten kan Hilaria og Alec Baldwin avsløre at de venter barn sammen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Stjerneparet Alec (62) og Hilaria Baldwin (36) det siste året forsøkt å utvide familien - som til nå består av de to og deres fire barn, Carmen Gabriela (6), Rafael Thomas (4), Leonardo Àngel Charles (3) og Romeo Alejandro David (1).

Det har derimot vist seg å være alt annet enn enkelt, da de i løpet av fjoråret opplevde to hjerteskjærende spontanaborter.

Nyheten om den siste spontanaborten, som skjedde i november i fjor, delte Hilaria selv i form av en video på Instagram.

«Vi er veldig lei oss over å fortelle at vi i dag fikk vite at babyen vår har gått bort, fire måneder gammel. Vi vil også at dere skal vite at selv om vi ikke har det så bra akkurat nå, så kommer det til å gå bra senere», var noe av det hun fortalte i videoen.

Nå smiler imidlertid lykken for ekteparet, som igjen venter barn.

GRAVID: Modellen Belle Lucia får hets i kommentarfeltet på Instagram etter at hun la ut et bikinibilde av seg selv, 6 måneder på vei i graviditeten. Vis mer

- Vi prøver igjen

Gladnyheten delte Hilaria på sin Instagram-profil mandag ettermiddag.

«Skru opp lyden. Jeg lar babyen tale fordi jeg ikke har ordene til å uttrykke hva denne lyden får oss til å føle. Fikk akkurat den gode nyheten om at alt er bra og at alt er sunt med dette lille barnet. Jeg ønsket å dele dette med dere. Vi prøver igjen», skriver hun til en video av gravidmagen sin, der man kan høre hjerterytmen til babyen.

Som tidligere nevnt har det ikke vært en enkel vei for stjerneparet å få et femte barn. I februar åpnet Hilaria opp om at hun går regelmessig i terapi for å takle spontanabortene, skriver People.

Det gjorde hun under en spørsmålsrunde på Instagram, hvor en av følgerne spurte om terapi har hjulpet henne med å komme seg gjennom spontanabortene.

På dette svarte Hilaria følgende:

- Du har ingenting å tape på å gå til noen for å snakke. Jeg sa det fra begynnelsen av: Jeg hadde det ikke bra da det skjedde, men jeg visste at jeg kom til å bli det og jeg ville være det. For meg selv trengte jeg virkelig å velge lykke i en så vanskelig tid. Og jeg trengte å jobbe veldig hardt for det.

ABORT: Kristin Gjelsvik hadde egentlig ikke tenkt til å få barn. Derfor ombestemte hun seg. Reporter: Henriette Eilertsen. Video: Viafree, Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

Åpnet opp om sine erfaringer

I januar åpnet hun også opp om hvordan det har vært å oppleve to spontanaborter med kort tids mellomrom. Det gjorde hun i et essay for Glamour.

«Etter fire måneder gikk jeg på min jevnlige planlagte skanning. Så fort ultralydbildet dukket opp på skjermen, så jeg at babyen min hadde gått bort. Det var ingen bevegelse. Hun var sammenkrøllet og livløs i livmoren min. Jeg begynte å gråte. Legen ba meg ligge stille mens hun prøvde å finne ut av hva som hadde skjedd», skrev hun, og fortsatte:

«Jeg klarte ikke slutte og hulke. Jeg husker ikke så mye annet enn at jeg kledde på meg, takket alle for omsorgen og ba om tillatelse til å gå. Jeg begynte å gå.»

Øyeblikket hun fant ut at hun hadde mistet barnet sitt beskrev firebarnsmoren som «en sjokktilstand».

«Jeg var nødt til å fortelle meg selv at jeg fortjente å bli helbredet og være lykkelig igjen. Denne leksjonen ble mitt mantra. Å bearbeide og gå gjennom sorg var viktig, men jeg trengte ikke å bli dømt til et liv med emosjonell straff og lidelse», fortsatte hun.

Hilaria og Alec Baldwin giftet seg i 2012, og siden den gang har barn og familie virkelig stått i fokus hos dem.

Året etter bryllupet kom deres første barn til verden, og siden har de tre sønnene kommet som perler på en snor.

At Hilaria trives med å gå gravid, er det liten tvil om, noe hun har sagt tidligere.

- Jeg vil absolutt ha en til. Av en eller annen grunn ønsker jeg meg alltid et barn til etter at jeg har født. Det er som å sitte i en karusell der du aldri vil hoppe av. Det føles styrkende, og man vil bare oppleve det igjen og igjen, fortalte hun til People i 2018.

LES OGSÅ: - Graviditet er ingen spøk

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer