Adriana Lima:

Venter barn etter bruddet

Supermodellen venter sitt tredje barn.

GRAVID: Adriana Lima delte nylig nyheten om at hun venter barn. Foto: Pa Photos/NTB
GRAVID: Adriana Lima delte nylig nyheten om at hun venter barn. Foto: Pa Photos/NTB Vis mer
Publisert

I begynnelsen av 2019 kom nyheten om at supermodellen Adriana Lima (40) var blitt singel for fjerde gang på fem år, etter at hun og kjæresten, den tyrkiske skribenten Metin Hara (39), hadde gått hver til sitt.

Paret hadde en het romanse i halvannet år, men forholdet skulle imidlertid ikke vare.

I september i fjor, under Venice Film Festival, kom det likevel tydelig frem at Lima hadde lagt sorgen bak seg, og gått videre etter bruddet. Den gang dukket hun nemlig opp på rød løper for første gang med sin nye utkårede, kjæresten Andre Lemmers.

BLIR FORELDRE: Andre Lemmers og Adriana Lima venter sitt første barn sammen til høsten. Foto: Image Press Agency/NurPhoto/Shutterstock/NTB
BLIR FORELDRE: Andre Lemmers og Adriana Lima venter sitt første barn sammen til høsten. Foto: Image Press Agency/NurPhoto/Shutterstock/NTB Vis mer

Overraskelse

Og nå kan paret avsløret den hyggelige nyheten om at de har tatt forholdet videre, og venter sitt første barn sammen.

Babynyheten blir røpet på modellens TikTok-profil, hvor hun tar hevn på kjæresten som ofte skremmer henne.

«BABYÅRET 2021»: Selv om den siste tiden har vært preget av pandemien, er det en del kjendiser som har brukt tiden på å gå gravide. Video: Rød Løper Vis mer

Etter flere klipp, hvor vi får se 40-åringen skvette til, får vi se kjæresten som skvetter når hun viser ham en positiv graviditetstest.

«Overraskelse», er blant emneknaggene hun har brukt under videoen.

Trebarnsmor

Mens dette blir parets første barn sammen, blir Lima mor for tredje gang. Hun har nemlig også barna Valentina (12) og Sienna (9) med eksmannen Marko Jarić (43).

Sistnevnte par var gift fra 2009 til 2016.

- Etter en lang og gjennomtenkt vurdering har vi bestemt oss for å gå separate veier etter fem års ekteskap. Vi er takknemlige over å være foreldre til to fantastiske unge jenter, og vi vil fremdeles samarbeide tett om ansvaret for dem, sa duoen i en pressemelding da de gikk hver til sitt.

BABYLYKKE: Maria Amundsen, kjent fra «Ex on the beach», forteller om veien til fødselen og hvorfor hun ikke har planer om å forlove seg med det første. Reporter/klipp: Luna Lea. Vis mer

LES OGSÅ: Sliter med å bli gravid igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer