Kaitlynn Carter:

Venter barn etter bruddet

Kaitlynn Carter skal bli mamma.

BLIR MAMMA: Kaitlynn Carter venter sitt første barn. Her med eksmannen Brody Jenner. Foto: Shutterstock/ NTB
BLIR MAMMA: Kaitlynn Carter venter sitt første barn. Her med eksmannen Brody Jenner. Foto: Shutterstock/ NTB Vis mer
Publisert

Kaitlynn Carter (32) var forholdsvis ukjent for mange frem til hun skilte seg fra «The Hills»-stjernen Brody Jenner (37), eller rettere sagt separerte seg - ettersom de to ikke var gift på papiret i USA.

Kort tid senere innledet hun en romanse med ingen ringere enn artist Miley Cyrus (28), som på tidspunktet også nylig hadde blitt singel.

Flørten mellom de to er imidlertid nå et godt tilbakelagt kapittel, og Carter har i ettertid åpnet seg om hvordan hun opplevde bruddet med Cyrus.

Det de færreste derimot har fått med seg, er at 32-åringen har gått videre og fått seg ny kjæreste. Det bekrefter Carter selv denne uken, samtidig som hun deler en annen, stor nyhet.

Babynyhet

Hennes utkårede er Kristopher Brock, og selv om paret tilsynelatende har vernet godt om forholdet sitt, deler de nå mer fra det med omverden.

På Instagram avslører hun nemlig at de venter sitt første barn sammen.

Babynyheten røpes gjennom et bilde av skyggene til de to turtelduene som holder hender, men det er likevel den voksende babymagen man ser som har fått størst oppmerksomhet.

Carter rennes ned av gratulasjoner fra sine nesten 900 000 følgere, mens kjæresten hittil ikke har delt nyheten om familieforøkelsen på sin profil.

THE HILLS: Stephanie Pratt og Spencer Pratt er søsken, og har ikke snakket sammen på nesten ti år. Når de endelig møtes, blir det høy temperatur. Video: Viafree Vis mer

Romanse etter bruddet

Ifølge Page Six har paret vært sammen i litt over ett år, og skal altså ha funnet kjærligheten bare kort tid etter at Carter skilte seg fra Brody Jenner. Eksparet hadde da vært gift i ett år.

Kort tid senere oppsto som nevnt romansen mellom henne og Miley Cyrus. Romansen med artisten beskrev 32-åringen som en åpenbaring og en selvoppdagelse, samtidig som hun ikke la skjul på at hun var takknemlig - til tross for at forholdet var kortvarig.

«Samtidig som det var kortvarig, vil jeg forbli evig takknemlig for mitt siste forhold fordi det åpnet øynene mine for denne uoppdagede siden av meg selv», skrev Carter i sosiale medier.

Overskrifter overrasket

I april i fjor fortalte hun også ytterligere om forholdet til artisten, og hvordan medieoppmerksomheten som fulgte med, påvirket henne.

Det gjorde hun under en livesending på Instagram sammen med «The Hills»-kollegaen Whitney Port (36).

SJOKK: Influencer Lainey Marie avslører på sin YouTube-kanal at hun er gravid - og mye lengre på vei enn hun trodde. Video: Laineymariebeauty / Youtube Vis mer

- Det som skjedde med meg, i utgangspunktet rett etter at Miley og jeg gikk hver til vårt, tenkte jeg: «Ok, livet mitt går bare tilbake til slik det vanligvis var når jeg var alene», fortalte hun, ifølge People.

Videre fortalte Carter at hun ikke hadde trodd at noen kom til å bry seg om at hun var singel igjen. Derfor ble hun svært overrasket da hun dro ut for å besøke en kompis' bar, og la merke til en paparazzi som fulgte etter henne.

Ifølge 32-åringen var det overskrifter i mediene dagen etter som lød: «Ute på byen og festet med en mystisk mann, bare to uker etter at hun slo opp».

Dette hadde dog Carter aldri forventet, til tross for at hun var vant til det da hun var med eksmannen og Cyrus.

Den er duket for aller siste episode av «Keeping up with the Kardashian», og der forteller Kim Kardashian hvorfor hun vil skilles. Video: Hayo via TV 2 play Vis mer

- Jeg var så skamfull. Påstanden var absolutt ikke det den faktiske situasjonen var, og det var en skikkelig vekker for meg, fortsatte hun.

Nå slipper hun imidlertid trolig å lese slike overskrifter ettersom hun har fått både type og snart barn.

LES OGSÅ: Solgte gifteringen etter bruddet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer