«Love Is Blind»:

Venter barn etter brudd og utro-anklager

Mark Cuevas, kjent fra «Love Is Blind», tar det ferske forholdet ett steg videre.

FORELDRE: Mark Cuevas skal bli pappa for første gang, etter at han før sommeren avslørte sitt nye forhold. Foto: Skjermdump Instagram/markanthonycuevas_
FORELDRE: Mark Cuevas skal bli pappa for første gang, etter at han før sommeren avslørte sitt nye forhold. Foto: Skjermdump Instagram/markanthonycuevas_ Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Netflix-serien «Love is Blind» tok tidligere i år verden med storm, og lå lenge helt i toppen over de mest sette seriene på strømmegiganten Netflix.

Serien baserer seg på å finne kjærligheten uten å se hverandre på forhånd, og deltakerne dater ulike potensielle partnere gjennom en vegg - der de bare snakker sammen.

Et av parene det ble mest skriverier om i tiden etter, var Mark Cuevas (26) og Jessica Batten (35).

Cuevas var aldri i tvil om at Batten var kvinnen i hans liv, og fridde. Batten var på sin side mer tvilende. Aldersforskjellen på ti år mellom de to ble nemlig et problem for Batten, og på bryllupsdagen svarte hun nei. Forholdet tok da slutt.

SEXY SERIE: Etter suksess med realityprogrammene «The Circle» og «Love is Blind», kommer Netflix med enda et nytt kjærlighetskonsept; «Too hot to handle». Og dette virker helt sykt! Video: Netflix / Rød Løper Vis mer

Blir foreldre

Kjærligheten har imidlertid blomstret for Cuevas, og denne sommeren kunne han avsløre at han hadde funnet lykken. Den utkårede er 25 år gamle Aubrey Rainey.

- Vi tok en «4th of july»-reise til Savannah i Georgia, der vi offisielt begynte å date, og har vært ved hverandres side siden det, fortalte paret til People.

Nå tar de også forholdet ett steg videre. Paret avslører nemlig på Instagram at de venter sitt første barn sammen.

View this post on Instagram

Baby Cuevas 4.29.21

A post shared by Mark Anthony Cuevas (@markanthonycuevas_) on

«Baby Cuevas 4.29.21 », skriver 26-åringen til bildet, og avslører med det at den lille er ventet å komme i slutten av april neste år.

Til People kan Rainey også avsløre at alt står bra til med den lille i magen, men at graviditeten har gått noe opp og ned - der hun tidvis har vært totalt utslitt. Nå skal formen imidlertid være bedre.

- Ingen morgenkvalme i det hele tatt! Heldigvis beynner jeg å få min normale energi tilbake, sier hun.

I Netflix-serien «Love is Blind» blir vi vitne til at deltakerne forelsker seg i hverandre - uten å noen gang ha sett hverandre. Vis mer

Utroanklager

Til tross for at Cuevas' kjærlighetsliv har vinglet en del det siste året, er det tydelig at han aldri ga opp håpet om å finne den store kjærligheten. Før han ble sammen med nevnte Aubrey, bestemte han seg for å prøve lykken med en annen «Love is Blind»-deltaker, nærmere bestemt Lauren «LC» Chamblin.

Kjærligheten mellom dem blusset opp i mai, men bare en måned senere anklaget hun ham for å være utro. På Reddit skrev en bruker at Cuevas datet kollegaen hennes. Denne tråden valgte «LC» å svare på, fra en konto som var verifisert.

«Dette er litt kleint, fordi jeg bor i Atlanta og jeg har datet Mark siden begynnelsen av mai. Dette er forresten «LC» fra «Love is Blind», skrev hun, før hun konkretiserte at forholdet mellom henne og den andre deltakeren var over.

«Jeg slo definitivt nettopp opp med ham, så jeg setter pris på at du legger ut dette og sparer meg fra å holde på med nok en løgner», fortsatte hun.

Cuevas var på sin side klar i sin sak:

- Det var hyggelig å tilbringe tid med «LC» i noen uker, men dette var aldri et eksklusivt forhold. Jeg ønsker henne det beste, sa 26-åringen til E! News.

GRÅTER PÅ TV: «Paradise Hotel»-programleder Triana Iglesias tar til tårene under mandagens parseremoni. Her forteller hun hvorfor hun ble så emosjonell. Video: Viaplay / Rød Løper Vis mer

Fant lykken på ny

Som nevnt skapte Cuevas og Batten store overskrifter, etter at sistnevnte forlot det som potensielt kunne bli hennes nye ektemann ved alteret.

For det fikk hun passet påskrevet i sosiale medier, og hun ble faktisk omtalt som «en av USAs mest forhatte kvinner».

Også hun har imidlertid funnet lykken på ny, og er i dag i et forhold med Benjamin McGrath. Nyheten om at de to var blitt et par delte Batten selv på Instagram, og ifølge Fox News er den nye kjæresten tobarnsfar, og jobber som fot- og ankelkirurg i California.

Innlegget inneholdt et bilde av Batten sittende på fanget til sin utkårede, og et hvor McGrath holdt rundt 35-åringen på en båttur.

LES OGSÅ: Forduftet etter utrosjokk

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer