«90 Day Fiancé»:

Venter barn en måned etter bruddet

Realitystjernen deler gladnyhet.

VENTER BARN: «90 Day Fiancé»-stjerna Juliana Custodio venter barn med sin nye kjæreste Ben Obscura (t.h). Foto: Instagram / Juliana Custodio
VENTER BARN: «90 Day Fiancé»-stjerna Juliana Custodio venter barn med sin nye kjæreste Ben Obscura (t.h). Foto: Instagram / Juliana Custodio Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Forrige uke kunne Juliana Custodio (23), kjent fra den amerikanske realityserien «90 Day Fiancé», bekrefte at hun er gravid. Det gjorde hun knapt en måned etter bruddet fra eksmannen Michael Jessen (61).

Det var i 2019 at paret dukket opp i realityseriens syvende sesong. Lykken ble imidlertid kortvarig, og på selveste bryllupsdagen bestemte duoen seg for at de skulle separeres - etter to år som gift.

SLO AN: Rosemarie Vega og Ed Brown ble et populært par å følge og gikk viralt etter opptredenen i «90 Days Fiancé». Nå snakker Rose ut om livet etter programmet. Video: Rød Løper/Discovery+. Vis mer

Gladnyhet

Til tross for at Juliana nylig gikk gjennom et brudd, kan hun likevel glede seg over at hun venter sitt første barn med sin nye partner, Ben Obscura, det skriver blant andre People.

Nyheten delte hun på Instagram-profilen sin.

«Så spent på vårt nye eventyr. Ord er ikke nok til å fortelle deg hvor fantastisk du er, jeg er evig takknemlig for lykken og gleden du har brakt inn i livet mitt, og for at du gjør en av mine største drømmer til virkelighet, vi gleder oss til å møte deg».

Videre delte hun en rekke bilder av sin nye flamme, som hun uttrykker sin kjærlighet for.

«Jeg er den heldigste kvinnen som kan kalle deg min», fortsatte hun.

VILT TV-PAR: I realityserien «90 days fiancé» møter vi blant andre Jorge og Anfisa. Kine og Jonas lar seg provosere. Video: Dplay / Rød Løper Vis mer

Brudd

Det var i oktober det ble kjent at Juliana og Michael hadde bestemt seg for å skilles. Det var trolig coronapandemien som var dråpen som fikk begeret til å renne over.

Ifølge People skal parets situasjon gjennom pandemien ha skapt en rekke utfordringer. Michael har blant annet uttalt seg om at pandemien hadde gjort ham fullstendig utslitt.

«I dag er bare vår andre bryllupsdag og dessverre vår siste. Ekteskapet vårt er et covid-19-havari som ikke vil vises i noen statistikk. Heldigvis blir man raskt sunnere og sterkere enn noen gang. Noen av oss andre vil sannsynligvis bli på intensiven en god stund», skrev han til et bilde fra parets bryllup.

KJÆRLIGHET VED FØRSTE BLIKK: Nettdaterne Rosemarie og Ed i «90 days Fiancé: Before the 90 days» fikk oppmerksomhet over hele verden etter deltakelsen i programmet. Video: Rød Løper/Dplay Vis mer

Juliana responderte derimot med sitt eget innlegg, hvor hun ikke la skjul på at pandemien var en av årsakene til bruddet. Hun påpekte derimot at det var mer enn bare det som lå bak.

«Det vanskeligste for meg var at jeg trodde du var en som ville være ved min side, og dessverre viste du noe helt annet», skrev hun.

Videre skrev hun at forholdet hadde blitt «giftig», og hun bestemte seg etter hvert for å reise tilbake til Europa for å satse på modellkarrieren.

LES OGSÅ: De mest dramatiske skilsmissene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer