Elisabeth Asserson Ingebrigtsen:

Venter barn: - Det var på tide

Snakker ut om graviditeten.

GLEDER SEG: Jakob Ingebrigtsen og Elisabeth Asserson Ingebrigtsen venter en liten jente. Foto: Skjermdump Instagram
GLEDER SEG: Jakob Ingebrigtsen og Elisabeth Asserson Ingebrigtsen venter en liten jente. Foto: Skjermdump Instagram Vis mer
Publisert

THE HUB / OSLO (Se og Hør): Forrige uke kom nyheten om at friidrettstjernen Jakob Ingebrigtsen (23) og Elisabeth Asserson Ingebrigtsen (23) venter sitt første barn.

Paret, som giftet seg i fjor sommer, venter en liten jente - eller en liten «mini-me» som Elisabeth selv omtaler babyen.

Under Vixen Awards kunne Elisabeth røpe flere detaljer rundt graviditeten, blant annet at det var deilig å endelig dele gladnyheten med resten av verden.

- Det har vært veldig stas. Det har vært en lettelse å få det ut og kunne dele det med alle, fordi det er jo en veldig kjekk nyhet, sier hun til Se og Hør, og legger til at hun har holdt på hemmeligheten siden oktober.

VIXEN: Elisabeth Asserson røper kjønnet på barnet. Video: Rød Løper Vis mer

23-åringen kunne også fortelle at Jakob gleder seg stort til å bli far, og at han, til tross for sin unge alder, følte at de nesten var litt sent ute.

- Han gleder seg veldig, han synes det var på tide nå. Han elsker barn og vi har mye familie rundt oss som har barn, så han følte litt på det - «når skal vi få?».

Som toppidrettutsøver har Jakob flere reisedøgn i året. Elisabeth er ofte med for å holde ham med selskap, og hun håper nå at det nye tilskuddet til familien kan bli en reisevenn.

- Jeg håper at vi får vært med mye rundt og oppleve ting vi to, altså hun lille og jeg. Vi får bare ta det litt som det kommer. Nå slipper jeg hvertfall å reise alene.

LES OGSÅ: Røper babynyhet