Christel Alsos:

Venter barn: - Utrolig spent

Artist Chistel Alsos skal bli mamma for første gang.

VORDENDE MOR: Artist Christel Alsos venter sitt første barn sammen med kjæresten. Foto: Henning Lillegård / Dagbladet
VORDENDE MOR: Artist Christel Alsos venter sitt første barn sammen med kjæresten. Foto: Henning Lillegård / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den norske artisten og tidligere «Hver gang vi møtes»-deltakeren Christel Alsos (36) venter sitt første barn sammen med kjæresten Finn-Erik Rognan (43).

Det røper artisten på sin Instagram-profil.

«Har visst blitt produsert mer enn ny plate, konserter og kanelboller i det siste. Spennende tider i vente..!!», skriver 36-åringen til et ultralydbilde av babyen i magen, etterfulgt av flere emojier.

Se og Hør har vært i kontakt med Alsos manager, Cecilie Torp-Holte, som bekrefter graviditeten.

– Vi er utrolig spente og glade over å få oppleve dette sammen og gleder oss enormt til å bli kjent med dette nye, lille mennesket som skal flytte inn hos oss og snu opp ned på tilværelsen. Litt uvirkelig fremdeles, men mest av alt skikkelig fint, uttaler Alsos gjennom Torp-Holte.

BABYLYKKE: Christel Alsos skal bli mamma til et lite nurk sammen med forloveden Finn-Erik Rognan. Foto: Tore Meek / NTB
BABYLYKKE: Christel Alsos skal bli mamma til et lite nurk sammen med forloveden Finn-Erik Rognan. Foto: Tore Meek / NTB Vis mer

Forlovet

De vordende foreldrene ble et par i januar 2018. Året etter gikk Rognan ned på kne og fridde til artisten under ferieturen til Toscana.

Det røpet artisten den gang gjennom et Instagram-innlegg bestående av to bilder.

Det første bildet viste en smilende Alsos som viste fram hånda med en skinnende forlovelsesring. Det andre bildet viste 36-åringen som hadde lagt hånda over kjæresten sin hånd.

«For første gang skulle jeg reise til Italia uten å synge i bryllup. Bare være på ferie en hel uke, sammen med kjæresten min. Så, der satt jeg på en rød benk på en ås i Toscana, i god tro om at vi bare skulle ta noen fine bilder av dette fine landskapet før middag», skrev hun under bildet, og fortsatte:

- Ikke visste jeg at jeg også skulle svare «ja» på et lite, men veldig stort spørsmål, der oppe på Colina Hill, skrev artisten videre.

Møttes under innspilling

Det var i januar i 2018 Alsos kunne røpe at hun hadde fått ny kjæreste.

Den gang fortalte nordlendingen til Se og Hør at hun var midt i en kjærlighetssorg da en ny mann dukket opp i livet hennes, uten å fortelle hvem hennes utkårede var.

PUNGET UT: Reality-profilen Henrik Elvejord Borg og hans svenske forlovede, Lisa Anckarman, har tatt forholdet nok et steg videre. Video: Rød Løper Vis mer

Ett år seinere, i januar, delte Alsos sitt første bilde av ham på Instagram, og da røpet hun også navnet hans. Rognan jobber i TV-bransjen, og han og Alsos møttes under innspillingen av «Hver gang vi møtes» sommeren 2017, der Alsos var blant artistene som deltok.

STJERNELAG: Christel Alsos deltok i «Hver gang vi møtes» i 2017. Her er hun i midten. Foto: Håvard Solem / TV 2
STJERNELAG: Christel Alsos deltok i «Hver gang vi møtes» i 2017. Her er hun i midten. Foto: Håvard Solem / TV 2 Vis mer

«Da innspillingen av «Hver Gang Vi Møtes» startet sto jeg samtidig midt i et samlivsbrudd. Det føltes brutalt, hverdagen og livssituasjonen ble fullstendig snudd på hodet, og jeg var usikker på om jeg ville klare å gjennomføre. Men jeg var likevel bestemt på å fullføre oppholdet og forlot kaoset hjemme. Og for et lykketreff det skulle vise seg å bli», skrev Alsos på Instagram da det ble kjent at hun hadde blitt kjæreste med Rognan.

Finn-Erik Rognan var tidligere gift med værmelderen Isabella Martinsen (41). Eksparet, som har datteren Filipa sammen, gikk fra hverandre i 2009.

LES OGSÅ: Har blitt foreldre for tredje gang

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer