Erica Mena og Safaree Samuels:

Venter barn - skal skilles

Stjerneparet avslørte skillsmisse kun få uker etter at de delte babynyhet.

LYKKEN BRAST: Kun få uker etter at paret delte babynyhet, ble det kjent at de skal skilles. Foto: Dia Dipasupil / AFP / NTB
LYKKEN BRAST: Kun få uker etter at paret delte babynyhet, ble det kjent at de skal skilles. Foto: Dia Dipasupil / AFP / NTB Vis mer
Publisert

«Love and Hip Hop»-stjernen Erica Mena (33) og ektemannen Safaree Samuels (39) kunne tidligere denne måneden dele en gladnyhet med fansen:

De venter sitt andre barn sammen.

I februar 2020 fikk de datteren Safire Majesty Samuels, og Mena har sønnen King Javien Conde (14) fra et tidligere forhold. Nyheten om familieforøkelsen delte de begge på hver sin Instagram.

Nå har imidlertid begge slettet Instagrampostene og paret skal skilles.

«Uopprettelig ødelagt»

Under bildet der Mena delte babynyheten skrev hun følgende, ifølge E! News:

«Ekteskap - det er ikke lett i det hele tatt. Men å ha en egen familie gjør opp for alt. Gud, jeg takker deg for beskyttelsen og alle de konsekvente velsignelsene. Jeg har vært gjennom alt for mye (sykt) til å ikke være så takknemlig som det jeg virkelig er».

Nå melder det samme nettstedet at 33-åringen søkte om skilsmisse knappe tre uker etter at hun la ut teksten på Instagram.

I dokumenter skaffet av E! News kommer det frem at Mena søkte om skilsmisse på grunn av at ekteskapet er "uopprettelig ødelagt". Samtidig ber hun om omsorgsrett for deres 16 måneder gamle datter, Safire. Hun er imidlertid villig til å godta delt foreldreansvar.

SKILLES: «Love and Hip Hop»-profilen Erica Mena har søkt om skilsmisse fra ektemannen Safaree Samuels. Foto: Broadimage / REX / NTB
SKILLES: «Love and Hip Hop»-profilen Erica Mena har søkt om skilsmisse fra ektemannen Safaree Samuels. Foto: Broadimage / REX / NTB Vis mer

I tillegg til det ovennevnte, ønsker hun også barnebidrag og «permanent eksklusiv bruk» av hjemmet eksparet deler.

Mena og Samuels møttes da de medvirket i realityserien «Scared Famous» i 2017. I 2019 giftet de seg etter å ha vært forlovet i nesten to år.

GRÅTER: Kim Kardashian gråter i den nye traileren for den siste sesongen av «Keeping up with the Kardashian» Vis mer

Verken Mena eller Samuels har foreløpig uttalt seg offentlig om bruddet.

LES OGSÅ: - Vil finne tilbake til normalen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer