Anine Stang:

Venter barn: - Midt i flytting og oppussing

Anine Stang og samboeren har en datter fra tidligere.

TOBARNSFORELDRE: Petter Tangmyr og Anine Stang venter sitt andre barn. Nå avslører de om det blir gutt eller jente. Foto: Tor Lindseth/Se og Hør
TOBARNSFORELDRE: Petter Tangmyr og Anine Stang venter sitt andre barn. Nå avslører de om det blir gutt eller jente. Foto: Tor Lindseth/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I midten av juni kunne artist Anine Stang (36) avsløre at hun og samboeren Petter Tangmyr venter sitt andre barn sammen.

Paret har datteren Emmy Adeline fra tidligere, og kunne overfor Se og Hør fortelle at de er lykkelige over den kommende familieforøkelsen.

Jentemamma

Nå kan Anine også avsløre at datteren skal få en lillesøster.

«It's a girl», skriver hun innledningsvis på Instagram, og røper altså at de venter en liten jente.

«Det var nesten 50/50 da jeg spurte dere for noen måneder siden om hva dere trodde, men det knappe flertallet hadde rett», fortsetter hun.

Artisten spør videre følgerne sine om når de tror den lille babyen kommer til verden, og forteller at termin er allerede om drøye to uker, 15. oktober.

VENTER BARN: Naima Maresse markerte seg i «Ex on the beach» og «Ex and the city» for et par år siden - nå venter hun barn. Video: Rød Løper/Discovery+ Vis mer

Til Se og Hør forteller Anine at de gleder seg stort til den lille jenta kommer, og at de er veldig spente på hvem det er «som bor i magen».

- Vi er så klart midt i flytting og oppussing, så jeg krysser alt jeg har for at hun holder seg inne til termin, så vi rekker å få hodet litt over vann, forteller hun, og fortsetter:

- Akkurat nå føles det litt som at jeg henger i et tau etter et tog som ruller avgårde i maksfart.

Ifølge 36-åringen har graviditeten gått ektremt fort, og det har ikke helt gått opp for henne at det snart er over.

PUNGET UT: Reality-profilen Henrik Elvejord Borg og hans svenske forlovede, Lisa Anckarman, har tatt forholdet nok et steg videre. Video: Rød Løper Vis mer

- Men det er iallefall deilig å vite at vi har alt vi trenger av utstyr og klær. Det viktigste nå er jo at fødselen går bra, og at hun er frisk, påpeker hun.

Søskensjalusi

Da Se og Hør snakket med henne tidligere i graviditeten, kunne 36-åringen fortelle at hun allerede var over halvveis i svangerskapet.

- Vi er så klart veldig lykkelige og takknemlig over at vi skal få et barn til. Dette svangerskapet har gått ekstremt fort, og jeg allerede over halvveis, og alt har gått veldig fint så langt, fortalte hun, og la til at de ikke aner hva som venter med to barn.

GRAVID: Jørgine Massa Vasstrand, bedre kjent som «Funkygine», forteller hvorfor hun ikke liker å være gravid. Video: Rød Løper Vis mer

- Men jeg har hørt mange snakke om søskensjalusi, og jeg har begynt å tenke litt på om jeg er nødt til å lage en ny låt til neste baby, fortsatte hun.

Artisten skrev nemlig «All My Love» om morskjærligheten hun følte da hun fikk datteren Emmy Adeline, og lurer altså på om det blir urettferdig om neste ikke får en egen låt som hun har vært inspirasjonen til.

LES OGSÅ: Viste frem kjæresten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer