Hadia Tajik:

Venter barn: - Gleder oss veldig

Det skriver hun selv på Facebook.

BLIR MAMMA: Hadia Tajik og forloveden Kristian Skard venter barn. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
BLIR MAMMA: Hadia Tajik og forloveden Kristian Skard venter barn. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Stortingspolitiker og nestleder i Arbeiderpartiet, Hadia Tajik (36), skriver på Facebook at hun og forloveden Kristian Skard venter barn.

«Vi blir en til i familien. Nå er jeg tre måneder på vei. Kristian og jeg gleder oss veldig», skriver hun på Facebook.

- Gleder oss

Til Se og Hør sier hun at hun i første delen av svangerskapet har vært litt kvalm og trøtt, men at hun nå er i fin form.

- Kristian har allerede to flotte barn på 22 og 19 år fra tidligere. Nå får vi en sammen, skriver hun i en tekstmelding.

- Vi gleder oss veldig til å bli en til i familien. Så satser jeg på at jeg babyen får flest egenskaper fra moren, skriver Skard.

GRAVID: Tiril Sjåstad Christiansen forteller til Dagbladet at kroppen hennes kjennes ut som en innvendig badstue. Video: Julie Easter Christiansen / Rød Løper Vis mer

Paret annonserte i mai i fjor at de var forlovet.

- Det var veldig fint og rørende da Kristian fridde. Jeg trodde vi skulle gjøre helt vanlige ting, og kom usminket i slitte olabukser og svart genser da vi skulle ses. «Neste gang må du si fra først så jeg kan pynte meg litt», lo jeg etterpå, sa hun til Se og Hør den gangen.

I april i fjor kjøpte de seg bolig i Oslo sammen - til en prislapp på 10 millioner kroner, ifølge VG.

FORLOVET: Hadia Tajik og forloveden Kristian Skard under Arbeiderpartiets landsmøte i fjor.Foto: Espen Solli
FORLOVET: Hadia Tajik og forloveden Kristian Skard under Arbeiderpartiets landsmøte i fjor.Foto: Espen Solli Vis mer

Giske-saken

Paret har tidligere fortalt at de fant tonen under en hagefest i november 2018.

At de to ble et par vakte en viss oppsikt, ettersom Skard var blant journalistene i Dagens Næringsliv som dekket den mye omtalte Trond Giske-saken. Saken førte til at Giske måtte gå av som nestleder i Ap - og at Tajik ble sittende som eneste nestleder.

Paret har tidligere fortalt at de fant tonen under en hagefest i november 2018 - seks måneder etter at Giske-saken var avsluttet.

SETTES UT: I «Ex and the City» får Linn Wøyen Lenes kjæresten til å svette når hun forteller om resultatet av en graviditetstest. Video: Dplay/Rød Løper Vis mer

Skard er nå seniorrådgiver og partner i PR-byrået Try Råd.

Både Tajik og Skard har tidligere vært gift. Sistnevnte tok ut separasjon fra sin tidligere kone i fjor vinter, mens Tajik og hennes eksmann tok ut skilsmisse i februar 2016.

LES OGSÅ: Avslører kjønnet på babyen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer