Karianne Vilde Wølner:

«Venter bare på en ring»

«Farmen»-profilen deler flere fremtidsplaner.

FREMTIDSPLANER: Karianne Vilde Wølner har flere fremtidsplaner som inkluderer kjæresten Kristian Spetalen. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
FREMTIDSPLANER: Karianne Vilde Wølner har flere fremtidsplaner som inkluderer kjæresten Kristian Spetalen. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer
Publisert

Den tidligere «Farmen»-profilen Karianne Vilde Wølner (27) har fått mye oppmerksomhet etter sin deltakelse i TV 2-programmet hvor hun endte på en fjerdeplass. Etter «Farmen»-eventyret har hun vokst på sosiale medier, og jobber med dette på heltid.

Spesielt på Instagram har hun bemerket seg, og med nærmere 45 000 følgere deler hun bilder fra hverdagen - som ofte inkluderer samboeren Kristian Spetalen (26).

Drømmer om barn

Hittil har paret holdt kortene tett til brystet når det gjelder forholdet, men tirsdag valgte imidlertid Wølner å svare på spørsmål gjennom en spørsmålsrunde på Instagram-story.

Og det var tydelig at flere av følgerne hennes var svært opptatt av å vite hvilke planer hun har sammen med den ferske samboeren.

NYKOMMER: Det var ikke like enkelt for Karianne Vilde å komme inn på «Torpet» og trioen som hadde blitt etablert der. Reporter: Thea Hope. Video: Julie Easter/ Rød Løper Vis mer

Det dukket opp flere spørsmål angående fremtiden til paret, blant annet om hvorvidt de skal gifte seg, hvor mange barn de vil ha og hvordan de møttes.

På spørsmål om Wølner faktisk ønsker å gifte seg, svarte hun:

«Venter bare på en ring».

På et av de andre spørsmålene kunne hun røpe at hun ønsker seg tre barn, men påpekte at de ønsker å gifte seg først.

Se og Hør har vært i kontakt med Karianne Vilde Wølners manager som opplyser om at hun ikke ønsker å kommentere saken.

AVSLØRER: «Skal vi danse» er i full gang og nå avslører en av danseren at de har fått seg kjæreste. Reporter: Celina Morken Video/klipp: Steffen Pettersen Vis mer

«Gold digger»?

Wølners samboer Kristian Spetalen er sønn av investor og milliardær Øystein Stray Spetalen (58), og jobber som analytiker i Arctic Securities.

Et annet spørsmål som dukket opp under spørsmålsrunden var om Wølner er en såkalt «gold digger».

ENDRING: I de forrige sesongene av «Farmen» har alle de unge deltakerne vært single. I år finnes det unntak, men programleder Mads Hansen lover likevel flørting. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

På dette valgte hun å svare på humoristisk vis ved å redigere Spetalen til å se ut som en eldre mann på et bilde av de to sammen.

«Det er ikke sånn at typen min er en 60 år gammel mann som gir meg dagpenger, hvis du skulle tro det» svarte hun spøkefullt.

HUMOR: På spørsmål om Wølner er en «golddigger» svarte hun på humoristisk vis i form av et redigert bilde. Foto: Skjermdump fra Instagram / kariannevilde
HUMOR: På spørsmål om Wølner er en «golddigger» svarte hun på humoristisk vis i form av et redigert bilde. Foto: Skjermdump fra Instagram / kariannevilde Vis mer

Nytt hjem

Det var i mai Karianne Vilde Wølner bekreftet forholdet med Kristian Spetalen. Det gjorde hun overfor TV 2s «God kveld Norge».

- Ja, vi er kjærester, sa hun da via sin manager.

Bare én måned senere hintet Wølner om et mulig samboerskap, da hun la ut bilde av sin egen leilighet i Drammen på Instagram med teksten:

«Jeg selger leiligheten min»

Kort tid senere kunne Se og Hør avsløre at paret skulle ta forholdet et steg videre og bli samboere. Dette bekreftet den tidligere «Farmen»-profilen gjennom sin manager.

Siden den gang har Wølner delt flere bilder av sitt nye hjem som hun deler med Spetalen og sin firbente venn.

OVERRASKER: Bettina Buchanan får oppmerksomhet fra internasjonal superstjerne. Reporter: Sofie Losen. Video: Steffen Pettersen. Klipp: Celina Morken Vis mer

LES OGSÅ: Vekker oppsikt med dristig utsagn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer