Venter baby nummer to

Babylykke for Drew Barrymore og ektemannen.

LYKKELIG: Drew Barrymore er svært lykkelig sammen med ektemannen Will Kopelman. Snart får de datter nummer to sammen.  Foto: All Over Press
LYKKELIG: Drew Barrymore er svært lykkelig sammen med ektemannen Will Kopelman. Snart får de datter nummer to sammen. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Skuespiller Drew Barrymore (38) er i lykkelige omstendigheter!

Ifølge det amerikanske nettstedet UsMagazine har flere kilder bekreftet den gledelige nyheten overfor dem - selv om Barrymore og ektemannen Will Kopelman foreløpig ikke har offentliggjort babynyheten.

TRE BLIR FIRE: Drew Barrymore og ektemannen Will Kopelman på trilletur med lille Olive i januar i år. Nå får trioen et nytt familiemedlem. Foto: FameFlynet
TRE BLIR FIRE: Drew Barrymore og ektemannen Will Kopelman på trilletur med lille Olive i januar i år. Nå får trioen et nytt familiemedlem. Foto: FameFlynet Vis mer

Lørdag forrige uke var Barrymore til stede ved LACMA Art+Film Gala i Los Angeles, og selv om hun var ikledd en løs kjole klarte hun ikke å skjule den voksende kulen på magen.

I forrige måned fortalte den tidligere barnestjernen at hun ønsket seg flere barn. Fra før har hun og ektemannen datteren Olive (13 mnd).

- Jeg vokste opp som enebarn, og selv om det fungerer for noen er det ikke slik jeg ønsker det. Jeg vil gjerne ha flere barn - og helst så fort som mulig, fortalte hun Jay Leno under «The Tonight Show».

Barrymore giftet seg med kunstkonsulenten Kopelman sommeren 2012 i parets hjem i Montecito i California. 38-åringen var gravid med lille Olive da paret ble smidd i hymens lenke.

LES OGSÅ: Drew Barrymore hadde ingen hast med å bli kvitt babyvekten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer