Kylie Jenner og Travis Scott:

- Vent et øyeblikk!

Nytt Instagram-bilde får fansen til å gå av skaftet.

SKAPER FORVIRRING: Et nytt bilde av Travis Scott og Kylie Jenner vekker reaksjoner hos fansen. Foto: Broadimage/ Shutterstock/ NTB
SKAPER FORVIRRING: Et nytt bilde av Travis Scott og Kylie Jenner vekker reaksjoner hos fansen. Foto: Broadimage/ Shutterstock/ NTB Vis mer
Publisert

Den yngste Jenner-søsteren, Kylie Jenner (23), mistet tidligere i år tittelen som verdens yngste dollarmilliardær. Om dagen overrasker hun stadig med nye intriger i nest siste sesong av «Keeping up with the Kardashians», blant annet når det oppstår en slåsskamp med storesøster Kendall Jenner (24).

Men det er ikke bare på TV-skjermen superstjernen vekker reaksjoner. Kylie Jenner er den femte på lista over de mest fulgte Instagram-kontoene, og med over 198 millioner følgere deler hun ofte oppsiktsvekkende bilder. Det ble ikke noe unntak da hun på søndag la ut et bilde der hun poserer med eksen, og faren til barnet hennes, Travis Scott (29).

Etter bruddet i oktober 2019, begynner fansen nå å lure på om duoen endelig har funnet tilbake til hverandre.

- Vent et øyeblikk!

På de to bildene står 23-åringen og ekskjæresten tett ved siden av hverandre foran en hvit vegg.

Scott, som står i bar overkropp på et av bildene, ser ut til å lene seg tett inntil den unge realitystjernen. Dette er det første bildet som Jenner legger ut av rapperen på nesten et halvt år.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer