Kylie Jenner og Travis Scott:

- Vent et øyeblikk!

Nytt Instagram-bilde får fansen til å gå av skaftet.

SKAPER FORVIRRING: Et nytt bilde av Travis Scott og Kylie Jenner vekker reaksjoner hos fansen. Foto: Broadimage/ Shutterstock/ NTB
SKAPER FORVIRRING: Et nytt bilde av Travis Scott og Kylie Jenner vekker reaksjoner hos fansen. Foto: Broadimage/ Shutterstock/ NTB Vis mer
Publisert

Den yngste Jenner-søsteren, Kylie Jenner (23), mistet tidligere i år tittelen som verdens yngste dollarmilliardær. Om dagen overrasker hun stadig med nye intriger i nest siste sesong av «Keeping up with the Kardashians», blant annet når det oppstår en slåsskamp med storesøster Kendall Jenner (24).

Men det er ikke bare på TV-skjermen superstjernen vekker reaksjoner. Kylie Jenner er den femte på lista over de mest fulgte Instagram-kontoene, og med over 198 millioner følgere deler hun ofte oppsiktsvekkende bilder. Det ble ikke noe unntak da hun på søndag la ut et bilde der hun poserer med eksen, og faren til barnet hennes, Travis Scott (29).

Etter bruddet i oktober 2019, begynner fansen nå å lure på om duoen endelig har funnet tilbake til hverandre.

- Vent et øyeblikk!

På de to bildene står 23-åringen og ekskjæresten tett ved siden av hverandre foran en hvit vegg.

Scott, som står i bar overkropp på et av bildene, ser ut til å lene seg tett inntil den unge realitystjernen. Dette er det første bildet som Jenner legger ut av rapperen på nesten et halvt år.

Sminkemogulen er kledd i designerklær fra Givenchy, og skriver i bildeteksten: «Kler meg ut sammen med @matthewmwilliams @givenchyofficial. Denne kolleksjonen er wow», etterfulgt av to emojier som sikler. «Gratulerer !!! Gleder meg til å se mer,» avslutter hun.

Likevel er det ikke klærne på bildet som fanger fansens oppmerksomhet.

ETTERTRAKTET: TV-profil Emma Ellingsen har over en halv million følgere på Instagram, og det er ikke bare nordmenn som har fått øynene opp for skjønnheten. Video: Steffen Pettersen / Reporter og edit: Kine Falch Vis mer

Flere av kommentarene omhandler parets sivilstatus, og fansen legger ikke skjul på at de blir forvirret av bildet.

«Power couple» skriver brukeren Johnny Cyrus, som gjerne omtales som Kylie Jenners største fan, mens andre brukere enten stiller spørsmål ved - eller fastslår - at de to er blitt sammen igjen.

En Instagram-bruker skriver at vedkommende trenger et minutt for å fordøye innholdet. Foto: Instagram
En Instagram-bruker skriver at vedkommende trenger et minutt for å fordøye innholdet. Foto: Instagram Vis mer
En annen Instagram-konto uttrykker sin forvirring og spør om paret er sammen igjen. Foto: Instagram
En annen Instagram-konto uttrykker sin forvirring og spør om paret er sammen igjen. Foto: Instagram Vis mer
OVERRASKER: Kylie Jenner kastet klærne på Instagram tidligere denne uka. Det bidro til en overraskende effekt. Vis mer

Får komplimenter

Det er tydelig at Instagram-innlegget blir satt pris på av nære og kjære, og flere av Kylie Cosmetics-gründerens familiemedlemmer og venner har fylt kommentarfeltet med beundring.

Realitystjernens mor, Kris Jenner (64), skriver: «Wowza !!!», og søsteren Khloé Kardashian (36) skriver: «Rystet helt inn i kjernen», etterfulgt av fem emojier som sikler.

KRYPTISK: Rapperen har også kommentert innlegget, og skriver i form av emojier: en eksplosjon, en meteor og to svømmere. Kommentaren har fått i underkant av 72,000 likerklikk i skrivende stund. Foto: Instagram.
KRYPTISK: Rapperen har også kommentert innlegget, og skriver i form av emojier: en eksplosjon, en meteor og to svømmere. Kommentaren har fått i underkant av 72,000 likerklikk i skrivende stund. Foto: Instagram. Vis mer

- Vi er bestevenner

Jenner og Scott ble et par våren 2017, men bestemte seg for å ta en pause etter et to år langt forhold.

I oktober 2019 bekreftet realitystjernen at paret offisielt hadde gått skilte veier, men forklarte at de fortsatt var gode venner. Hun understreket i en tweet at de har datteren Stormi (2) som førsteprioritet.

I et intervju med Harper's Bazaar i februar fortalte 23-åringen at hun og Scott er «bestevenner», og at de begge vil det beste for datteren sin.

FORELDRE: 1. februar 2018 ble paret foreldre til Stormi Webster. Foto: ENT/ Splash News/ NTB
FORELDRE: 1. februar 2018 ble paret foreldre til Stormi Webster. Foto: ENT/ Splash News/ NTB Vis mer

Datteren i fokus

En kilde forteller til Us Weekly at «Kylie og Travis er fantastiske foreldre akkurat nå, og de elsker å være sammen med Stormi og gjøre henne glad.»

Kilden forklarer også at Travis er en engasjert far og at han alltid prøver å få Stormi til å smile. «Hun er et lykkelig barn,» legger kilden til.

Kilden legger også til: «De har fortsatt kjærlighet for hverandre og det vises tydelig når de er sammen.»

SJARMERER: Stormi Webster på snart 1,5 år får flere av pappa Travis Scotts følgere på Instagram til å dåne etter dette. Video: Travis Scott. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

Holdt graviditeten skjult

Jenner og Scott ble foreldre til Stormi 1. februar 2018, men sjokkerte verden da førstnevnte offentliggjorde nyheten. Realitystjernen hadde nemlig holdt hele svangerskapet hemmelig, og forholdt seg taus om alle spekulasjonene mens hun gikk gravid.

Ryktene om at Kylie var gravid hadde nemlig svirret i flere måneder før hun bekreftet babynyheten. Fansen ble spesielt mistenksomme da stjernen, som ellers er svært aktiv i sosiale medier, brått forsvant fra rampelyset.

View this post on Instagram

♥️

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner) on

I et innlegg på Instagram beklaget hun til fansen for at de ble holdt på pinebenken gjennom svangerskapet. «Jeg visste at jeg var nødt til å forberede meg på denne rollen på den mest positive, stressfrie og sunneste måten jeg kunne tenke meg,» skrev stjernen.

I en Youtube-video på 23-åringens kanal, publisert i januar, forteller hun for øvrig at hun gjerne vil ha flere barn.

«Jeg ser for meg å få fire barn» forteller Jenner. Hun legger vekt på at hun ikke har en planlagt tidslinje for når det neste svangerskapet kommer til å finne sted.

«Jeg vet ikke om jeg kommer til å få fire barn i morgen eller om jeg kommer til å få fire barn om sju år» forklarer hun i videoen.

LES OGSÅ: Forsvarer Kylie etter dette

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer