Jennifer Garner:

- Vent ... Er du gravid?

Nytt Instagram-bilde vekker reaksjoner hos fansen.

FORVIRRING: Dette bildet fikk fansen til å lure på om et fjerde barn er på vei for Jennifer Garner. Foto: Skjermdump fra Instagram
FORVIRRING: Dette bildet fikk fansen til å lure på om et fjerde barn er på vei for Jennifer Garner. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Med en litt annerledes Halloween rett rundt hjørnet, har både vanlige folk og kjendisene måttet legge om planene for årets feiring.

De amerikanske stjernene er spesielt kjent for å dra Halloween-feiringen helt ut med sine gjennomtenkte kostymer og imponerende fester, men nå må de finne kreative løsninger for å feire den skremmende høytiden.

En av dem som tar del i årets feiring er skuespiller Jennifer Garner (48), og tidligere denne uken reagerte fansen på et bilde der stjernen poserer med et gresskar i fanget. Bildet er omtalt i flere internasjonale medier, blant annet Us Weekly.

Golden Globe-vinneren, som er kjent fra titler som «13 snart 30» og «Daredevil», var tidligere gift med Hollywood-stjernen Ben Affleck (48), og det skilte paret har også tre barn sammen - Violet (14), Seraphina (11) og Samuel (8).

Og gresskar-bildet som stjernen la ut på sin Instagram fikk spekulasjonene om et fjerde barn til å svirre.

Under bildet skriver skuespilleren: «Når du og gresskar-lykten deler samme vibber», etterfulgt av tre gresskar-emojier.

Forvirret fans

På bildet er gresskaret utskjært som et hus, med et mindre, utskåret gresskar i døråpningen til huset. Og «skulpturen» som Garner holder foran magen, fikk fansen til å lure på om det lå et skjult budskap i bildet.

Mange kommentarer beundrer Garners imponerende gresskar, men kommentarfeltet myldrer også av fansens graviditetsspekulasjoner.

- Vent ... Er du gravid, spør en forvirret Instagram-bruker under bildet.

- Betyr dette at det er en liten Jennifer bak gresskaret, skriver en annen Instagram-konto.

Andre mener derimot at stjernen viser til at både hun og gresskaret sitter hjemme i huset sitt i karantene - som følge av den pågående coronapandemien.

SINNSYKT: At halloweenfeiring har blitt en stor greie, også her til lands, er ikke å stikke under en stol. Men dronningen av utkledning er og forblir Heidi Klum. Sjekk den syke forvandlingen. Reporter: Thea Hope. Video: Heidi Klum/Rød Løper Vis mer

- Kjære vene

Jennifer Garner var uansett rask med å svare på spekulasjonene rundt det store spørsmålet.

OPPMERKSOMHET: Den amerikanske skuespilleren Jennifer Garner (48) får nok en gang oppmerksomhet for kjæledyra sine. Foto: Splash News Vis mer

I likhet med flere andre kontoer, skriver en Instagram-bruker at hun trodde innlegget kunngjorde en familieforøkelse. Hun fikk likevel klar og tydelig beskjed fra Garner om at dette ikke stemmer:

- JEG SKAL FORTSATT IKKE SKAFFE FLERE BARN, skriver Garner som svar til kommentaren.

Stjerner utdyper videre at hun ikke var klar over at innlegget kunne tolkes som en gravidavsløring.

PASSE MENGDE: Jennifer Garner understreker at hun ikke ønsker flere barn enn det hun allerede har. Her er hun avbildet med sine tre barn, Violet, Seraphina og Samuel. Foto: Broadimage/REX/NTB
PASSE MENGDE: Jennifer Garner understreker at hun ikke ønsker flere barn enn det hun allerede har. Her er hun avbildet med sine tre barn, Violet, Seraphina og Samuel. Foto: Broadimage/REX/NTB Vis mer

- Kjære vene, jeg ser det ikke engang, jeg så bare de matchende smilene, skriver stjernen, og refererer til likheten mellom gresskarfiguren og seg selv.

Spekulasjonene om et nytt svangerskap begynte for øvrig tidligere denne måneden, da stjernen la ut en Instagram-video der hun er iført snekkerbukse.

Også her var 48-åringen kjapp på ballen, og svarte:

- Jeg er 48, har tre friske barn og er ikke - og kommer aldri til å være - gravid. Vi legger den død, skrev stjernen i respons til kommentarene.

Hun la deretter til at kroppen hennes muligens ser litt annerledes ut, men dette av en helt annen grunn. «Har jeg lagt på meg under COVID 19? Mulig. Men det er en annen historie.»

Skuespilleren la også ved flere matrelaterte emojier bak kommentaren, blant annet et glass vin og en pizzabit.

NYTT UTSEENDE: Ben Affleck overrasker alle i denne Instagram-videoen. Foto: NTB. Video: Ben Affleck / Instagram. Klipp: Ingebjørg Iversen / Se og Hør Vis mer

Prioriterer barna

For øyeblikket ser det ikke ut til at stjernen har en spesiell mann i sitt liv, etter at hun skal ha gjort det slutt med kjæresten, John Miller (42), tidligere i år.

Hollywood-stjernen skilte seg fra Ben Affleck i 2015, men deler fortsatt omsorgen for deres tre barn sammen med eksmannen.

Etter at duoen ble sett sammen i etterkant av skilsmissen, begynte fansen å spekulere på om hvorvidt de to hadde funnet tilbake til hverandre.

For to år siden oppfordret blant annet Garner eksmannen om å søke hjelp i forbindelse med sitt alkoholproblem. Dette skal hun ikke bare ha gjort for barna sin del, men også for hans egen, forklarte en kilde til People.

- Det hun bryr seg mest om er at han skal være edru og at hun kan stole på ham med barna, fortalte kilden.

OVERRASKET: Jessica Biel og Justin Timberlake fikk mye oppmerksomhet for det kreative halloween-kostymet sitt. Video: Viaplay / Rød Løper Vis mer

En kilde forteller til Us Weekly at forholdet deres alltid kommer til å være «under utvikling», men at Affleck berømmer ekskona for hvordan familien har utviklet seg fra bruddet og til i dag.

LES OGSÅ: - Jeg er livredd

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer