Brandi Glanville:

- Venstre øyelokk fungerer knapt

Realitystjernen deler ny oppdatering.

HELSE: Det har vært et hardt år hittil for «The Real Housewives of Beverly Hills»-stjernen Brandi Glanville. Foto: Skjermdump fra Twitter.
HELSE: Det har vært et hardt år hittil for «The Real Housewives of Beverly Hills»-stjernen Brandi Glanville. Foto: Skjermdump fra Twitter. Vis mer
Publisert

«The Real Housewives of Beverly Hills»-stjernen Brandi Glanville (49) har skapt en rekke dramatiske TV-øyeblikk gjennom årene.

Hun har blant annet vært innblandet i trekantdrama, utroskapsaffærer og høylytte krangler. Det siste året har det imidlertid vært stjernens helse som har vært i fokus.

I desember i fjor fikk Glanville andregrads forbrenning etter en psoriasis-behandling som ikke gikk helt etter planen.

Nå deler hun en ny oppdatering om helsen på Twitter.

«Jeg hadde en vakker Thanksgiving med min moderne familie», skriver Glanville på Twitter, og fortsetter:

«Jeg tok ingen bilder fordi jeg helbredes fra en snow peel. Ansiktet mitt er hovent og venstre øyelokk fungerer knapt, men forhåpentligvis vil det hjelpe med arrene mine fra covid og brannsårene mine».

Snow peel er for øvrig en behandling som fjerner døde hudceller og fornyer huden. På bildet ser man Glanville med ansiktet dekket av det som kan se ut som en tykk hudkrem.

SYKDOM: Realitystjerna ZaraLena Jackson ble rammet av sykdom, som også går ut over utseendet. Video: @zaralenajackson Vis mer

Glanville presiserer i et annet Twitter-innlegg at hun aldri hadde corona, men at hun refererte til andregrads forbrenningen og arrene hun fikk i ansiktet mens hun tok en lysbehandling for psoriasis tidligere i pandemien.

Ifølge Lommelegen er lysbehandling et alternativ til behandling for personer med utbredt psoriasis, og gis gjerne til personer som ikke kommer i mål med lokalbehandling, eller som har utbredte forandringer i huden.

Ville ikke dele bildene

Det var tilbake i mars at realitystjernen dukket opp i et tv-intervju. Da la fansen tydelig merke til at ansiktet hennes så annerledes ut.

I etterkant fortalte realitystjernen om hendelsen med psoriasis-lyset. På Twitter påpekte Glanville at hun ikke ønsket å dele bilder, men at hun følte et behov for å si ifra om hva som hadde skjedd etter at mediene, ifølge henne selv, hadde kritisert utseendet hennes, ifølge Page Six.

ANKLAGES: «The Real Housewives of Beverly Hills»-profilen Denise Richards anklages for å ha ligget med venninnen, Brandi Glanville. Video: Hayu hos TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

«Netthinnen på øynene mine ble brent, øyevippene mine brant av og jeg kunne ikke åpne øynene på tre dager fordi lyset var så smertefullt», skrev hun på Twitter.

Ble hasteinnlagt

Dette er imidlertid ikke det eneste helseproblemet realitystjernen har hatt det siste året. I august ble hun hasteinnlagt på sykehus med en mystisk infeksjon.

Hånden til Glanville hadde hovnet opp i løpet av natten. Den hovne hånden delte hun et bilde av på Twitter og skrev at hun ikke hadde tid til å besøke legen.

ALVORLIG SKADD: Farmen-Kåre Skaret Bjøringsøy ble alvorlig skadd i en arbeidsulykke. Video: Tor Lindseth Vis mer

Den gang oppfordret fansen henne om å dra til legen.

«Vær så snill dra til legen nå! Jeg ble bitt av en edderkopp en gang og legen sa at jeg kunne dødd hvis jeg ikke fikk antibiotika fort. Dra. Nå. Vær så snill!» oppfordret en følger.

Senere samme dag meddelte Glanville at hun hadde tatt turen til akutten. Glanville forklarte videre at hun ønsket å dra hjem, men at hun hadde fått beskjed om at hun kunne «miste et lem», og at hun derfor måtte bli igjen til observasjon.

Noen dager senere delte realitystjernen at hevelsen trolig kom fra et edderkoppbitt, men at den var på vei ned.

LES OGSÅ: Rammet av sykdom: - Holdt kjeft lenge

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer