Gwyneth Paltrow og Märtha Louise:

Vennskapet vekker oppsikt i utlandet

Har fattet interesse for prinsessens nye bekjentskap.

«A-LISTEN»: En rekke utenlandske medier har fattet interesse for Gwyneth Paltrow og prinsesse Märtha Louises bekjentskap, etter at sistnevnte publiserte dette bildet i sosiale medier på mandag. Foto: Skjermdump / Instagram
«A-LISTEN»: En rekke utenlandske medier har fattet interesse for Gwyneth Paltrow og prinsesse Märtha Louises bekjentskap, etter at sistnevnte publiserte dette bildet i sosiale medier på mandag. Foto: Skjermdump / Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mandag serverte prinsesse Märtha Louise (47) et innlegg til sine godt over 100 000 følgere på Instagram, som raskt fikk bein å gå på her til lands.

På det ene bildet poserer Märtha nemlig sammen med Hollywood-stjernen Gwyneth Paltrow (46) - et stjernemøte som også nå har fanget oppmerksomheten til utenlandske medier.

Blant dem som har viet spalteplass til det nye bekjentskapet er Daily Mail, People, Hola!, og Page Six, i tillegg til eksempelvis svenske Expressen. I artiklene blir det tydelig at Märthas bakgrunn er av stor interesse.

Saken fortsetter under:

FOTO: Faksimile / Hola!
FOTO: Faksimile / Hola! Vis mer

«Gwyneth Paltrow innleder vennskap med en kongelig!», skriver blant annet People.

«Mens Beyoncé og Jay-Z møtte prins Harry og Meghan Markle i helgen, var også Gwyneth Paltrow i kongelig selskap», skriver Page Six.

«Prinsesse Martha Louise av Norge nyter sommeren i Hamptons og har fått seg venner på A-listen», skriver Hola!.

FOTO: Faksimile / Page Six
FOTO: Faksimile / Page Six Vis mer

- Mine to kjære

Den celebre sammenkomsten er imidlertid ikke tilfeldig. Ifølge nettstedet L'Offisiel har Verrett rollen som Paltrows spirituelle guide, og de to har hatt et nært vennskap over flere år.

Han var også til stede sammen med de to kvinnene i Hamptons - hvor Paltrow er bosatt - noe som ble dokumentert i form av en selfie av trioen på prinsessens Instagram-profil.

- Jeg er så glad for at mine to kjære endelig har møttes, kommenterer han på Instagram.

Saken fortsetter under:

FERIEMODUS: Prinsesse Märtha Louise la også ut dette bildet fra Hamptons. Foto: Faksimile
FERIEMODUS: Prinsesse Märtha Louise la også ut dette bildet fra Hamptons. Foto: Faksimile Vis mer

Selv beskriver Märtha Louise sammenkomsten som «fantastisk».

«Å møte fantastiske mennesker som får oss til å vokse er livets gave, synes du ikke? Å møte Gwyneth Paltrow var en gave. Din visdom, styrke, ditt klare syn og myke personlighet med god humor er så inspirerende. Takk for at du er den du er og tar oss imot med åpne armer. Ser frem til vårt neste møte».

Ikke første gang

Det er ingen tvil om at offentligheten for lengst har fattet interesse for parets forhold - så vel som deres kontroversielle virke.

Helt siden de kunngjorde sin kjærlighet for hverandre i mai, har det vært en voldsom medieoppmerksomhet rundt dem.

Det var heller ikke bare norske medier som omtalte forholdet da det ble kjent. Nyheten strakk seg langt utenfor Norges grenser, og ble blant annet omtalt av People, Hello Magazine, Yahoo og Hola!, og ikke minst svenske og danske aviser som Aftonbladet, Hänt, BT, og Ekstra Bladet.

LES OGSÅ: Märthas forhold vekker oppsikt i utlandet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer