VENNER IGJEN: Audrina og Lauren har ordnet opp i problemene de hadde. Foto: Stella Pictures
VENNER IGJEN: Audrina og Lauren har ordnet opp i problemene de hadde. Foto: Stella PicturesVis mer

- Vennskapet vårt har måtte lide

"The Hills"-stjernene prøver å finne tilbake tilhverandre igjen.

LOS ANGELES (Seher.no): Intrigene i det amerikanske reality-programmet "The Hills" vil ingen ende ta, og nylig ble det kjent at også de to bestevennene Lauren Conrad (22) og Audrina Patridge (23) krangler så busta fyker.

Episoden skjedde etter at Audrina hadde invitert OK! magazine til å gjøre et eksklusivt bildeintervju med henne hjemme i leiligheten hun leier hos Lauren, uten hennes samtykke.

- Hun var veldig, veldig, veldig sint, sa Audrina etter hendelsen og forklarte at Lauren skal ha følt at hun gikk bak ryggen hennes.

Nå ser det derimot ut til at venninnene har ordnet opp seg i mellom. Onsdag forrige uke ble de nemlig observert hånd i hånd da de ankom instedet Crown Bar i West Hollywood, skriver US magazine.

- Med våre hektiske timeplaner de siste ukene har vennskapet vårt måtte lide, men nå har vi satt oss ned og prøvd å løse problemene våre, forteller Audrina til bladet.

Og jentene som har vært bestevenner i lang tid har nå tilbragt flere hyggelige jentekvelder sammen for å finne tilbake til hverandre.

- Vi fant ut at vi ønsket å få forholdet vårt til å fungere igjen, så vi har hatt mange følelsesmessige samtaler sammen den siste tiden. Nå setter vi av en kveld i uka som vi tilbringer sammen.

LES OGSÅ: "The Hills"-paret kjøpte våpen for 50.000 kroner