«Paradise Hotel» 2017:

- Vennskapet utviklet seg til noe mer

Sofie og Morten fant tonen under innspillingen av «Paradise Hotel». Hjemme i Norge har de blitt enda nærmere hverandre.

VARME FØLELSER: Morten Botten og Sofie Nilsen har tilbrakt mye tid sammen etter at de kom tilbake til Norge etter «Paradise Hotel»-innspillingen. Foto: Privat / sofienils1.blogg.no
VARME FØLELSER: Morten Botten og Sofie Nilsen har tilbrakt mye tid sammen etter at de kom tilbake til Norge etter «Paradise Hotel»-innspillingen. Foto: Privat / sofienils1.blogg.no Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Mandag avslørte «Paradise Hotel»-deltakerne Martine Lunde (20) og Aleksander Sæterstøl (20) at de har blitt kjærester etter å ha sjekket ut av hotellet.

Men de to turtelduene er ikke de eneste fra årets sesong som fant tonen under deltakelsen i reality-serien.

Flere seere har muligens fått med seg at Sofie Nilsen (21) og Morten Botten (20), som er partnere i konkurransen, har fått en nær kontakt den siste tiden.

Overfor Seoghør.no kan duoen røpe at de i dag er mer enn bare venner.

- Vi begynte å merke at vennskapet utviklet seg til noe mer inne på hotellet, så tidlig som i femte uke. Det er klipt bort mye av forholdet vårt ettersom begge nektet for at vi likte hverandre, som i hvert fall er min teori. Det er veldig rart å se forholdet vårt på tv, for vi hadde mye bedre kontakt enn hva seerne ser, sier Nilsen.

Saken fortsetter nedenfor.

STÅR SAMMEN: Sofie og Morten er partnere i konkurransen, og har vært det de siste ukene. Foto: TV 3
STÅR SAMMEN: Sofie og Morten er partnere i konkurransen, og har vært det de siste ukene. Foto: TV 3 Vis mer

- Aldri kjedelig

I disse dager er Sofie og Morten på ferie sammen, i den romantiske byen Roma. Nilsen har allerede delt bilder fra turen på bloggen sin.

Sofie sier til Seoghør.no at hun storkoser seg masse i Mortens selskap.

- Han er veldig omsorgsfull og snill, også liker jeg at vi begge er ganske like. Jeg vet at mange mener at man ikke skal være for like, men jeg synes ikke det er noe negativt. Vi begge er utrolig sta og liker å få viljen vår, så det blir aldri kjedelig, om man kan si det sånn.

- Han er også veldig morsom, og tar veldig godt vare på meg. Alt i alt en veldig fin gutt, skryter 21-åringen.

Også Morten skryter av Sofie.

- Beste med Sofie må være personligheten og smilet hennes! Vi kan le av absolutt alt, og vi kan gjøre alt sammen. Jeg liker også at hun er spontan, sånn som denne Roma-turen. Så er hun selvfølgelig veldig pen.

Overlevde Utøya

Da Seoghør.no møtte årets deltakere under innspillingen i Mexico, åpnet Sofie Nilsen seg om en vanskelig historie som har påvirket henne enormt.

Hun var nemlig en av de mange ungdommene som var på Utøya under terrorangrepet 22. juli 2011. Hun og flere andre gjemte seg i skolestua da skytingen skjedde.

- Det hele startet med at vi hørte skuddene, og så fikk vi høre at det var en politimann som skjøt. Da ble vi geleidet inn i huset. Jeg ville ikke gå inn dit, for jeg hadde nettopp hørt om bomben i Oslo, og da tenkte jeg at det dummeste man kunne gjøre var å gå inn i et hus. Skudd høres veldig annerledes ut i virkeligheten enn hva man hører på film, forklarte hun.

Saken fortsetter nedenfor.

HVA SKAL JEG VELGE?: Kine Falch utfordrer «Paradise»-deltakerne med dilemmaer. Video: Lise Rafaelsen Vis mer

Den blide jenta fra Vestfold fortalte at opplevelsen har gjort henne sterkere - til tross for at hun i flere år har slitt med å takle det hele.

- Utøya førte med seg veldig mye vondt for veldig mange, så jeg skulle jo selvfølgelig ønske at det aldri hadde skjedd. Men å oppleve noe sånt har også gjort meg til den jeg er i dag. Jeg måtte fort bli voksen. Det var veldig tøft, sa hun.

Få siste nytt fra Paradise Hotel rett på Messenger. Meld deg på under!

LES OGSÅ: - Ja, vi er kjærester!

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer