Jennifer Aniston:

- Vennskapet henger i en tynn tråd

Fansen jublet tidligere i år etter at nye bilder av Brad Pitt og Jennifer Aniston så dagens lys. Nå er det imidlertid uklart hva ståa mellom dem er.

Eksparet Jennifer Aniston og Brad Pitt skal ha kommet nærmere hverandre det siste året. Nå kan de imidlertid bli påvirket av Brads andre eks, Angelina Jolie. Foto: NTB Scanpix
Eksparet Jennifer Aniston og Brad Pitt skal ha kommet nærmere hverandre det siste året. Nå kan de imidlertid bli påvirket av Brads andre eks, Angelina Jolie. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er jaggu ikke lett å holde tritt med de mange romanseryktene som svirrer i Hollywood til enhver tid. Ekser blir koblet sammen igjen, nye flammer skaper overskrifter, og det er lite som fanger tabloidavisene så mye som kjærlighetslivet til Jennifer Aniston (51).

Tidligere i år nådde det nye høyder etter at nye bilder av henne og eksmannen Brad Pitt (56) så dagens lys, og i ettertid har flere spekulert heftig på om det er en mulighet for at de to finner tilbake til hverandre.

Usikkert

Ifølge Mirror kan det nære forholdet de to eksene skal ha utviklet det siste året, allerede henge i en tynn tråd. Nettstedet skriver at Brad skal ha fått en god tone med ekskona Angelina Jolie (45) igjen, noe som ikke skal være særlig populært hos hans første kone.

Kilder som hevder å stå «Friends»-stjernen nær mener at de siste opplysningene har åpnet gamle sår for Jennifer, som skal ha vært knust over bruddet med eksmannen for 15 år siden.

- Brads endrede oppførsel og hans nye vennskap med Angelina har gjort Jen usikker. Hun kan forstå at barna deres kommer først, men hun lurer på hvordan dette skal påvirke dynamikken mellom dem, sier kilden.

MANGE RYKTER: Selv om det er 15 år siden ekteskapet mellom Brad og Jennifer tok slutt skaper de fremdeles mange overskrifter både sammen og hver for seg. Foto: NTB Scanpix
MANGE RYKTER: Selv om det er 15 år siden ekteskapet mellom Brad og Jennifer tok slutt skaper de fremdeles mange overskrifter både sammen og hver for seg. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Det har tatt år for Jen å bygge opp tillit mellom henne og Brad. Hun har likt hvordan de ble venner igjen, og håpet at han kunne være en del av livet hennes ettersom hun vurderer å adoptere. Men med Angelina i bildet skjer det kanskje ikke, fortsetter kilden.

Brad Pitt og Angelina Jolie fikk seks barn sammen, og ifølge nettstedet har kilder også fortalt at Brad skal ha gitt Jennifer råd ettersom hun selv vurderer å adoptere.

Adopsjonsryktene har foreløpig verken blitt avkreftet eller bekreftet av 51-åringens representanter. Det er heller ikke godt å si hva slags forhold eksparet har i dag.

BYR PÅ SEG SELV: Jennifer Aniston får mye oppmerksomhet i sosiale medier etter hun deltok under SAG Awards natt til mandag. Video: Rød Løper / NTB scanpix Vis mer

Åpnet seg om eksen

Jennifer og Brad var Hollywoods mest profilerte par i sin tid, og bruddet mellom dem skapte oppstandelse hos fansen. Og mens nyheten om skilsmissen fremdeles var toppstoff i amerikanske medier, møtte Pitt pressen for å promotere sin nyeste film, actionkomedien «Mr. & Mrs. Smith». Der sto han sammen med medspiller Angelina Jolie.

Det viste seg etter hvert at forholdet mellom de to motspillerne ikke bare var profesjonelt. I 2008 erkjente Pitt overfor Rolling Stone at han hadde fått følelser for Angelina Jolie mens han fremdeles var gift med «Along Came Polly»-stjernen.

MØTTES PÅ SETTET: Etter å ha spilt inn film sammen oppstod det søt musikk mellom Brad og Angelina. De har også gått hver til sitt. Foto: NTB Scanpix
MØTTES PÅ SETTET: Etter å ha spilt inn film sammen oppstod det søt musikk mellom Brad og Angelina. De har også gått hver til sitt. Foto: NTB Scanpix Vis mer

«The Morning Show»-stjernen klarte ikke å skjule sin reaksjon på ektemannens «overlapping». Ifølge Daily Mail skal hun ha sagt følgende da Pitt og Jolie stilte opp i et magasin sammen sommeren 2005:

- Han mangler et følelsesgen.

Ifølge US Weekly var Jennifers reaksjon da hun fikk høre om bruddet slik:

- Jepp, nå får han oppleve karma, skal hun ha sagt til en nær venn da de diskuterte nyheten, ifølge nettstedet.

Selv om skuespilleren aldri var i tvil om at eksmannen elsket Angelina, hadde hun alltid hatt på følelsen at noe kom til å skje med dem til slutt.

- Hun følte ikke at Angelina var den ene personen Brad var ment å forbli sammen med. Hun har alltid trodd at Angelina er for kompleks for ham. Brad er en ganske enkel kar, sa kilden videre.

KONGELIG STIKK: Prestisjetunge British Academy Film Awards (BAFTA) gikk av stabelen natt til mandag. Brad Pitt kom i en takketale med et humoristisk stikk til den britiske kongefamilien. Slik reagerte Prins William. Video: NTB Scanpix og Dagbladet TV Vis mer

LES OGSÅ: Slik skal de redde forholdet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer