Kim Kardashian og Jennifer Lawrence:

- Vennskapet går bare én vei

Jennifer Lawrence (27) kommer med bekjennelser om forholdet til Kim Kardashian (37).

IKKE VENNER LIKEVEL?: Kim Kardashian West og Jennifer Lawrence har skapt flere overskrifter sammen den siste tiden. Her er de sammen under Jimmy Kimmel i november i fjor. Live Video: CNN Vis mer Vis mer Vis mer Vis mer

(Se og Hør): Hollywood-yndling Jennifer Lawrence (27) har aldri lagt skjul på at hun er stor fan av «Keeping up with the Kardashians», og skaper stadig overskrifter sammen med den berømte realityfamilien.

Lawrence fikk blant annet oppmerksomhet da hun som gjesteprogramleder for «Jimmy Kimmel Live!» intervjuet Kim Kardashian West (37) i fjor, der de to kjendiskvinnene røpet pikante detaljer fra en fuktig middag hos Kim Kardashians mor, Kris Jenner (62).

Men selv om Lawrence og Kardashian virker å ha fått god kontakt i løpet av de siste årene, og gjerne omtales som venninner, erkjenner førstnevnte at vennskapet muligens er noe annet i virkeligheten.

DOBBEL TRUTMUNN: Jennifer Lawrence og Kim Kardashian poserte sammen under opptakene til Jimmy Kimmel Live i fjor høst. Foto: NTB Scanpix
DOBBEL TRUTMUNN: Jennifer Lawrence og Kim Kardashian poserte sammen under opptakene til Jimmy Kimmel Live i fjor høst. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Usikker

Under et arrangement på et kvinnesenter i New York tidligere i uka, der Lawrence var invitert for å snakke om alt og ingenting, kommer skuespilleren blant annet med følgende bekjennelse, ifølge People:

- Vennskapet går trolig bare én vei.

Lawrence forklarer at hun gjerne vil kalle Kim Kardashian for en av sine venninner. Hun er heller usikker på om realitydronningen gjør det samme tilbake.

- Jeg vet faktisk ikke om hun definerer meg som en venn, innrømmer «Hunger Games»-stjernen.

27-åringen påpeker at Kardashian-klanen alltid har vært rause og vennlige mot henne, egenskaper som henger sammen med fascinasjonen hun har for en av verdens mest omtalte familier.

«Høydepunkt i livet»

- De er smarte, normale og morsomme. De er veldig hyggelige folk, som er nære og lojale mot hverandre. De har positive verdier som er verdt å spre, skryter Lawrence.

Kim Kardashian har foreløpig ikke svart på Lawrences uttalelser.

Latteren satt løst da 27-åringen intervjuet Kim Kardashian hos «Jimmy Kimmel Live!» ​i november, et øyeblikk Lawrence for øvrig beskriver som «et høydepunkt i livet», der Kardashian måtte svare på en rekke småfrekke og pinlige spørsmål fra skuespilleren (se klipp øverst i saken).

GIKK PÅ TRYNET IGJEN: Jennifer Lawrence falt i trappa da hun skulle hente Oscar-statuetten sin under Oscar-utdelinga i 2013. Også i 2014 tryna hun, denne gangen på den røde løperen. Video: ABC News Vis mer Vis mer

Historien om hvordan Lawrence drakk seg dritings hjemme hos Kris Jenner fikk som nevnt også mye oppmerksomhet.

- Jeg drakk fem martinier og endte opp naken i klesskapet hennes, fortalte Lawrence blant annet i tv-studio, ifølge People.

- Aldri vært fullere

Videre omtalte Lawrence den fuktige kvelden som «alt jeg noensinne kunne ha drømt om». Og Kim Kardashian West bekreftet gladelig historien til skuespilleren:

- Jennifer kom på middag for to uker siden, jeg har aldri sett moren min mer beruset tidligere i livene våre. Det var utrolig festlig. De tok seg litt mange drinker for min smak, sier reality-stjernen.

Imidlertid nøyde ikke «J-Law» seg med å forsyne seg av barskapet til den verdenskjente realityfamilien. Hun gjorde seg også komfortabel i klesskapet til Kris Jenner:

- Jeg husker at jeg kledde meg naken i skapet til moren din, og befalte deg å kle på meg. Du kledde meg opp helt fabelaktig, jeg så fantastisk ut, sa Lawrence rosende i programmet.

Ifølge Kardashian West prøvde Lawrence dessuten å få førstnevntes ektemann, rapper og designer Kanye West (40), til å hjelpe til med stylingen.

Dét satte tobarnsmoren imidlertid en stopper for, da hun oppdaget at Oscar-vinneren faktisk hadde tatt av seg alle klærne.

Spesiell overraskelse

Det er imidlertid ikke første gang Lawrence og Jenner har festet sammen. Da skuespilleren fylte 25 år i 2015 var det nettopp Kris Jenner som kom bærende på bursdagskaka, en overraskelse arrangert av skuespillerens venner.

- Det er det nærmeste jeg har kommet å faktisk miste bevisstheten. Jeg hadde IKKE PEILING. Jeg hadde aldri møtt henne før, men vi har alltid sett på «Keeping Up With the Kardashians», fortalte Lawrence til New York Times etterpå.

Og, kanskje ikke så overraskende, endte Lawrence opp i senga med Jenner i løpet av kvelden. Bildebeviset ble siden delt på Kris Jenners Instagram-konto.

- Deretter sang Kris Jenner og jeg «Build Me Up Buttercup» på karaoke, og så tok vi det bildet, la filmstjernen til i intervjuet, ifølge Entertainment Tonight.

LES OGSÅ: Én tweet fra Kylie Jenner senket Snapchats verdi

SNAKKER UT: Reality-stjerna, som venter sitt første barn denne våren, har holdt kortene tett til brystet om graviditeten sin. Onsdag 3. januar åpnet hun opp hos Ellen DeGeneres. Video: Bilder med tillatelse fra TV 3. Vis mer