- Vennskapet er over

Maria Montazami og Mindy Bondurant er ikke lenger «best friends forever».

MOBBET: Mindy Bondurant følte seg mobbet av Maria Montazami og de to har ikke snakket sammen på over syv måneder.  Foto: TV3
MOBBET: Mindy Bondurant følte seg mobbet av Maria Montazami og de to har ikke snakket sammen på over syv måneder. Foto: TV3 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I vår har nordmenn kunne følge med på Maria Montazami og Mindy Bondurant rundreise i Sverige i TV-serien «Maria & Mindy Best friends forever». 

Maria ble kjent gjennom TV3-programmet «Svenske Hollywoodfruer» og seerne ble raskt kjent med blondinens bestevenninne Mindy som bodde i nabohuset i Los Angeles. De to venninnene var såkalte BFFs - best friends forever, men nå viser det seg at vennskapet likevel ikke var for evig.

Ifølge den svenske avisen Expressen er vennskapet over og Maria og Mindy har ikke snakket sammen på flere måneder. 

- Det er syv måneder siden. Jeg har ikke gjort henne noe, men vårt vennskap er over. Jeg vil ikke prate med henne, derfor er det som om vennskapet er over, sier Montazami til avisen. 

Årsaken skal være at Mindy skal ha følt at Montazami mobbet henne.  

Montazami har etter innspillingen med sin tidligere venninne konkurrert i svenske «Skal vi danse». Hun har også spilt inn en ny sesong av «Svenske Hollywoodfruer» sammen med blant andre Gunilla Persson, Britt Ekland og norske Siv Cotton. Men kanskje er en ny BFF like rundt hjørnet, og Maria forteller at hun har fått god kontakt med Ekland. 

- Hun er veldig snill og morsom, men også bestemt og sier hva hun mener. Det er kult at vi respekterer hverandre og jeg liker denne sesongen. 

LES OGSÅ: Gjenforenes med faren etter 34 årVi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer