Camilla Lorentzen og Julie Visnes:

Vennskap ble forelskelse: - Dritskummelt

Trykket fra offentligheten, etter at influenserparet annonserte forholdet, ble mildt sagt mye å ta inn.

HYLLET: Influenser Camilla Lorentzen har over 90 000 følgere på Instagram, og der blir hun både hyllet og kritisert. Vis mer
Publisert

TØNSBERG (Se og Hør): - Det var dritskummelt å legge det ut på Instagram. Det gikk jo ganske fort fra vi fant ut at vi skulle være kjærester, til vi la det ut tolv timer senere.

Brunetten kledd i sort smiler, og ser på sin lyshårede kjæreste. Det ryker litt fra kaffe-moccaen i pappkruset. Foran oss sitter Camilla Lorentzen (31) og kjæresten og samboeren Julie Visnes (24).

I slutten av juni annonserte de forholdet, på selveste Pride-dagen.

Influenserparet fra Tønsberg fikk drøssevis med tilbakemeldinger, så mye at 31-åringen ble helt slått ut, og måtte logge av.

- Nesten alle tilbakemeldingene har vært kjempekoselige, sier Camilla, når Se og Hør møter det nyforelskede paret på en bakgårdskafé i sentrum av Tønsberg.

- Og vi er veldig heldige med familiene våre. Vi har ikke kjent på noe annet enn positivitet og kjærlighet derfra, sier Julie.

Alt var derimot ikke like rosenrødt. Det ferske kjæresteparet opplevde flere negative kommentarer - og slibrige, seksuelle bemerkninger - etter offentliggjøringen av forholdet.

FLYTTER SAMMEN: Kjærligheten blomstret videre for «Love Island»-vinnerne Nora Haukland og Johannes Klemp, og nå blir de offisielt samboere. Video: Julie Easter Christiansen / Reporter: Kine Falch Vis mer

- Det er en del menn som har spurt om å bli med oss hjem. «Oi, kan jeg være med?, Oi, kan jeg se på?, Skulle ønske jeg var flue på veggen?», forteller Julie.

SAMMEN: Camilla Lorentzen og Julie Visnes offentliggjorde forholdet 27. juni. Foto: Privat
SAMMEN: Camilla Lorentzen og Julie Visnes offentliggjorde forholdet 27. juni. Foto: Privat Vis mer

- Det er veldig mange som mener at forholdet vårt ikke er ekte. At det er et PR- stunt, og at vi overdriver, legger Camilla til, og fortsetter:

- Jeg synes det er viktig å vise at det er mulig, og at det er ok å være i et forhold med en annen jente. Det å vise andre jenter der ute at: «Vet du hva, det er godt mulig at du finner ut av dette når du er 31, og det er helt ok å kysse en annen jente. Det er helt ok å være tiltrukket av en annen jente». Det å bruke stemmen vår til å vise at det er i orden synes jeg er fint. Noen synes det blir altfor mye, mens andre elsker det.

Jobber sammen

Camilla, som egentlig er utdannet kjemiker og PT, blant annet, har det siste året slått seg opp stort på Instagram. Med sine 92 600 følgere byr influenseren på bilder av seg selv, samt med kjæresten Julie. Gjennom kontoen ønsker 31-åringen å formidle at jenter, uansett størrelse, kan bruke de kroppene de har til akkurat det de måtte ønske, og at hvordan vi ser ut ikke er en begrensning for hva vi kan få til.

Julie er også selvsagt på Instagram, og deler i likhet med Camilla glimt fra hverdagen med kjæresten eller poserende alene, omgitt av vakre omgivelser.

View this post on Instagram

Never not dancing

A post shared by JULIE VISNES (@julieevisnes) on

Influenserparet hadde fått øynene opp for hverandre lenge før Pride-dagen 27. juni. Turtelduene møttes for tre år siden, under et arrangement, og var bestevenner i lang tid.

For ett år siden begynte duoen å jobbe sammen som innholdsskapere på fulltid. De har et eget firma som baseres primært på markedsføring, fotografi og budskapsutforming, og jobber både for egen merkevare og andre bedrifter.

I april flyttet Julie og Camilla sammen til Tønsberg, og etter hvert fant venninnene ut at de kanskje var mer enn bare venninner, etter at de så smått begynte å nusse på hverandre og sove i samme seng.

Åpner seg om forholdet

Til Se og Hør røper begge to at det var noe «vanskelig å innrømme» overfor seg selv at de var forelsket i hverandre. Ingen av dem hadde vært i et romantisk forhold med en annen kvinne tidligere.

- Jeg følte at de rollene jeg hadde lært meg, alt jeg skulle være som en kjæreste, plutselig hadde snudd helt om. Nå var det ikke lenger maskulin og feminin. Det var feminin og feminin. «Herregud, må jeg begynne å gå i dress og bukse liksom?», tenkte jeg, deler 31-åringen ærlig, og fortsetter:

- Men det er jo ikke det det handler om. Det var en hel prosess, og jeg er fortsatt litt i den.

Markus Neby og kjæresten Andrine Hegerberg ble tvunget til å flytte sammen under corona-krisen. Nå avslører Markus hva planene er når landegrensene åpner igjen. Vis mer

- Jeg har vært litt sånn: «Nei, jeg er ikke forelsket i en jente-greia». Jeg fortalte meg selv at: «Nei, nei, det er ikke forelskelse. Kan ikke bli forelsket i jenter». Men jeg godtok det kanskje kjappere enn Camilla, sier 24-åringen.

De veksler blikk.

- Det er jo veldig hyggelig å være sammen med en av samme kjønn, smiler Camilla, før hun legger til:

- Veldig lite hyggelig når vi har synkronisert PMS-syklus, altså det går ikke an. Det er jo helt krise.

- Det er jo ikke krise, skyter Julie inn.

- Når den ene griner, og den andre skriker, og så bytter vi om ... Det er litt krise, svarer Camilla lattermildt.

- Camilla er så treig

Det sprudlende paret forteller videre at de er svært så glade i hverandre, men har rukket å irritere seg over partnerens mindre positive side.

- Camilla er så treig. Hun kommer alltid for sent til alt. Hun har et tidsperspektiv: Det er 75 minutter i én time. Og så er det sånn: «Nå skal vi være der om fem minutter», sier jeg. «Jaja, vi har god tid», sier hun, forteller Julie lett oppgitt, og legger til:

- Eller det å handle, stå ved grønnsakene i 25 minutter. Det er det verste.

KJÆRESTER: Camilla og Julie trives svært godt i hverandres selskap. Her er de på topptur. Foto: Privat
KJÆRESTER: Camilla og Julie trives svært godt i hverandres selskap. Her er de på topptur. Foto: Privat Vis mer

Og kjæresten følger opp.

- Det verste med Julie er at når hun tenker på noe, så sier hun: «Ingenting», fordi hun hele tiden skal løse alle problemer alene. Så da må jeg gå i alt fra 20 minutter til 20 timer, og spørre om hva det er for noe, helt til hun sier hva det er, forteller Camilla.

Heldigvis veier de positive sidene opp for de negative.

- Camilla er veldig flink til å snakke om ting, og utrolig god til å kommunisere. Og så lager hun den beste maten. Det setter jeg pris på, kommenterer Julie.

- Det er det beste med deg, òg. Og at du henter ting til meg når jeg sitter i sofaen, sier den 31-årige influenseren og legger til:

FOBI: Influenser Maren Turmo kan fortelle at tidligere opplevelser førte til en fobi hun nå velger å være åpen om. Video: Maren Turmo/Dplay/Rød Løper Vis mer

- Jeg tror de samtalene vi har, om alt ifra feminisme til kjønnsforskjeller og hvordan det egentlig er å være i et forhold med en jente - til hvordan vi har det. De er så åpne, ærlige og dype, at jeg føler at jeg lærer noe hver eneste gang. At jeg har mulighet til å utvikle meg, og at jeg aldri utvikler meg alene fordi Julie også utvikler seg, understreker hun.

- Tett, nært og trygt

De gode samtalene var også en av grunnene til at paret falt for hverandre.

- Det var tett, nært og trygt. En trygghet som vi bygde opp over tid fordi vi snakket sammen hele tiden. Ingenting var for mye å si eller gjøre, man kunne være seg selv helt og holdent, forteller Julie.

FORELSKET: Det er første gang influenserne er i et forhold med en annen jente. Foto: Privat
FORELSKET: Det er første gang influenserne er i et forhold med en annen jente. Foto: Privat Vis mer

- Og så har vi veldig lik humor. Det hjelper faktisk. Jeg har elendig humor. Du har også elendig humor, sier Camilla til kjæresten ved siden av seg.

- I dag tidlig snudde Julie seg mot meg og jeg sa: «Du har verdens verste morgenånde». Hun løper ut av rommet og henter munnskyllevann, så heller hun det over seg. «Er det bra nok?», sier hun. Det lukter mint på soverommet vårt nå, forteller influenseren.

- Det lukter også mint av hele meg, sier 24-åringen kontant.

De ler høyt. Tirsdagssolen trenger ikke gjennom de tunge parasollene i bakgården, men det gjør ingenting, for det forelskede kjæresteparet lyser opp hele gården med sin tilstedeværelse.

LES OGSÅ: Redd for fordommer mot datteren (3)

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer