POPULÆR: - Jeg får 20 Facebook-henvendelser hver eneste dag, men jeg har overlatt profilen min til ei venninne. Det er hun som går inn og sjekker alt, forteller Kari Fosse. Foto: Anders Myhren/Seher.no
POPULÆR: - Jeg får 20 Facebook-henvendelser hver eneste dag, men jeg har overlatt profilen min til ei venninne. Det er hun som går inn og sjekker alt, forteller Kari Fosse. Foto: Anders Myhren/Seher.noVis mer

- Venninnen min sjekker alt

"Ungkaren"-deltageren har allerede blitt kontaktet 200 ganger - før programstart!

Se videopresentasjonen av alle "Ungkaren"-kvinnene nederst i saken!

OSLO/SØR-AFRIKA (SEHER.NO): Torsdag 5. mars går den første episoden av årets "Ungkaren 20 vs. 40" av stabelen på TVNorge, med Kari Fosse (23) i én av hovedrollene. Molde-jenta er nemlig en av 18 kvinner som skal kjempe om Jørgen Festervolls (30) fulle oppmerksomhet.

Programmet har altså enda ikke begynt å rulle på TV-skjermen. Men allerede nå har den blide 23-åringen fått en forsmak på hva det vil si å bli TV-kjendis.

- Jeg får 20 Facebook-henvendelser hver eneste dag, men jeg har overlatt profilen min til ei venninne. Det er hun som går inn og sjekker alt, forteller Kari til Seher.no.

Ifølge henne selv startet "trøkket" den dagen alle jentene ble offentliggjort. Etterpå har det kommet en jevn strøm av henvendelser - spesielt fra guttehold.

- Det er helt absurd, selv føler jeg jo bare at jeg har vært med på en liten greie. Totalt er det vel opp mot 200 personer som har forsøkt å legge meg til på Facebook, og det er flest gutter som går igjen, ja, innrømmer hun.

Men det er ikke bare såkalte "friends requests" som går igjen på profilen til Kari. Diverse meldinger popper også inn oftere og oftere.

- Felles for alle er at de er koselige, som "lykke til" og så videre. Men det har også kommet inn konkrete dating-invitasjoner, forteller Fosse, som nå har satt igang en opprensking på sin egen Facebook-profil.

- Man blir plutselig en halvoffentlig person, derfor er jeg ikke spesielt komfortabel med å ha spesielt bilder så lett tilgjengelig. I vår generasjon kan man jo bare høyreklikke og lagre - og gjøre hva som helst med dem. Dette gjør jeg vel også for å skåne vennene mine, selv om det bare er snakk om "ufarlige" bilder.

- Svarer du på alle henvendelsene, Kari?

- Nei, det gjør jeg ikke, smiler den 23 år gamle "Ungkaren"-deltageren til Seher.no.

"Ungkaren 20 vs. 40" sendes på TVNorge torsdager klokka 21.30.

Har du et kjendistips? Tips oss her, eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Her er årets TV-ungkar 

Se videopresentasjonen av alle "Ungkaren"-kvinnene her:

[obj:media:7448]