Vendela Kirsebom:

- Venninne ville spleise meg med gift mann

Supermodellen har brent seg på kjærligheten.

KOSTE SEG SAMMEN: Vendela Kirsebom og Petter Pilgaard fikk en god tone inne på gården, og etter at de kom ut fra «Farmen»-oppholdet har de beholdt et godt vennskap. Foto: www.vendelakirsebom.com
KOSTE SEG SAMMEN: Vendela Kirsebom og Petter Pilgaard fikk en god tone inne på gården, og etter at de kom ut fra «Farmen»-oppholdet har de beholdt et godt vennskap. Foto: www.vendelakirsebom.com Vis mer

(Seoghør.no): Søndag kveld gikk finalen i «Farmen kjendis» av stabelen, og det var hele Norges «Lothepus» som stakk av med seieren.

Supermodellen Vendela Kirsebom (50) gjorde seg også godt bemerket under oppholdet, men måtte reise hjem like før finalen.

I et nytt blogginnlegg på VendelaKirsebom.com åpner den søte blondinen seg nå om både dating, kjærlighet og sitt spesielle forhold til «Kjendis Farmen»-kollega, Petter Pilgaard (35).

I 2007 skilte Vendela seg fra Olaf Thommessen (50), som hun har et godt og nært forhold til, og de samarbeider tett rundt oppdragelsen av deres to felles døtre Julia og Hannah.

Etter et vondt samlivsbrudd i 2015, har Kirsebom vært singel, men i sitt nye blogginnlegg «Date igjen» avslører hun at vennene hennes jobber hardt for å finne en ny mann til henne.

«En venninne foreslo til og med en gift mann som var bestevennen til hennes mann, hun likte ikke kona hans,» skriver Vendela.

TV-profilen forteller at hun vet at forslagene er godt ment, men innrømmer at hun er litt tilbakeholden når det kommer til menn, og legger til at hun tror dating for henne må starte med et godt vennskap.

«Jeg har brent meg på kjærligheten og er kanskje litt tilbakeholden. Jeg trives veldig godt alene, men en dag står kanskje drømmemannen der.»

Het flørt med Petter Pilgaard

Inne på «Farmen»-gården kunne TV-titterne se at Vendela fikk et nært forhold til Petter Pilgaard (35). Dette vennskapet forteller hun også om i blogginnlegget.

«Petter og jeg ble gode venner på Farmen, vi har beholdt den gode kontakten også etter at vi kom hjem. Petter ringte å inviterte meg på kaffe og i tillegg hadde han kjøpt en fantastisk gave til min 50 årsdag. Jeg ble både glad og rørt.»

Saken fortsetter under bildet.

SELFIE: Petter og Vendela treffes fremdeles selv om Farmen-oppholdet er over. Foto: Vendelakirsebom.com
SELFIE: Petter og Vendela treffes fremdeles selv om Farmen-oppholdet er over. Foto: Vendelakirsebom.com Vis mer

Se og Hør publiserte tirsdag forrige uke eksklusive bilder av det hyggelige møtet mellom Vendela og Petter i Oslo.

Sist uke var Vendela og Petters hete flørt oppslag i Se og Hør.
Sist uke var Vendela og Petters hete flørt oppslag i Se og Hør. Vis mer

Det hersket ingen tvil om at kjemien mellom dem virket god, og jubilanten Vendela smilte og lo da hun åpnet et kort med ukjent innhold, før hun takket varmt med en lang og god klem.

«Petter er virkelig en mann til å stole på. Han sier hele tiden at jeg må ha "Vendela tid", med det mener han, tid til meg selv,» deler hun på bloggen, og fortsetter:

«Petter er alltid blid og omtenksom, vil alltid så inderlig vel for alle rundt seg. Petter er en skikkelig mann!»

«Utrolig morsomt at Se og Hør har foreviget forholdet vårt!» avslutter hun innlegget med.

LES OGSÅ: Vendela: - Rart å føle man er nærmere slutten enn begynnelsen