RUSET PÅ FILM: Det skal ha vært ei venninne av Amy Winehouse som solgte de mange videoene til News Of The World. Foto: All Over Press
RUSET PÅ FILM: Det skal ha vært ei venninne av Amy Winehouse som solgte de mange videoene til News Of The World. Foto: All Over PressVis mer

- Venninne solgte sexvideo

Amy Winehouse i full sving på privat og pikant opptak.

SEHER.NO: Det hadde nok ikke kommet som et sjokk hvis et bilde av Amy Winehouse (24) illustrerte ordet "skandale" i ordboka.

Det går knapt en uke uten at den høyhårede jenta sjokkerer.

Mandag ble det kjent at en av artistens venninner hadde solgt svært private videoer til News Of The World.

Avisas nettsider skriver at det ikke bare finnes en video av henne som fremførte en rasistisk sang på et opptak - hun har sex med kjæresten på et av de mange andre.

Ifølge nettsiden, utfører "Rehab"-sangeren oralsex på kjæresten Blake Fielder-Civil (25) - samtidig som hun prater i mobiltelefonen.

- Det er påfallende hvor lite entusiastisk Amy er. Ser en på adferden hennes, ser det ut som om hun er påvirket og det ser ut som om Blake er det også. Å filme noe slikt er så slibrig.

Og det stopper ikke her, for en annen video viser angivelig paret i full sving i en trapp på et hotell.

Dermed ser det ut til at Amy pent må føye seg inn i rekka over alle stjernene som har opplevd å få sexvideoene sine på avveie.

Fielder-Civil sa seg forøvrig nylig skyldig i at han i 2006 overfalt en pubvert

LES OGSÅ: Selger sexvideo med Britney