Durek Verrett og prinsesse Märtha Louise:

Venninne (41) døde: - Hvil i fred

Märtha og Durek kondolerer på Instagram etter venninnens bortgang.

I SORG: Prinsesse Märtha Louise og Durek Verrett har mistet en god venninne. Det kommer frem på Instagram. Foto: Daryl Henderson / NTB
I SORG: Prinsesse Märtha Louise og Durek Verrett har mistet en god venninne. Det kommer frem på Instagram. Foto: Daryl Henderson / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Prinsesse Märtha Louise (49) og kjæresten Durek Verrett (46) er i sorg etter at nyheten om det tragiske dødsfallet til en venninne av paret, Guru Jagat, ble kjent.

Guru Jagat - født Katie Griggs - grunnla det populære Venice Kundalini-yogastudioet RA MA i 2013. I studioet sitt hadde hun kjendisgjester som Alicia Keys, Kate Hudson og Kelly Rutherford.

Denne helgen gikk hun bort, bare 41 år gammel.

Nyheten om dødsfallet blir blant annet bekreftet på Ra Mas offisielle hjemmeside, der det nå har blitt opprettet en egen minneside for yogainstruktøren. Dødsfallet bekreftes også av Los Angeles Magazine.

VIL IKKE: I denne ukens episode av «Märtha» forteller Märtha Louise hvorfor Durek Verrett ikke vil flytte til Norge. Video: TV 2 Vis mer

Komplikasjoner

På Instagram skrev Guru Jagat forrige uke at hun «fikk en plutselig hjertehendelse, lungeemboli, relatert til komplikasjoner etter en ankeloperasjon».

Derfor var hun også innlagt på sykehus i flere dager.

Ifølge Lommelegen er en lungeemboli en blodpropp i lungen.

I sitt liv og virke har Verrett omringet seg med likesinnede, og er blant annet blitt kjent med skuespiller Gwyneth Paltrow. Én av menneskene han har beskrevet som en god venn, er Guru Jagat.

Nå har 46-åringen også delt en egen kondolanse på Instagram, der han minnes sin gode venn.

DUREK: I andre episode av «Helt Harald» forteller prinsesse Märtha Louise om hvordan hun møtte sjaman Durek. Vis mer

«En god venn av kjæresten min»

«Hvil i fred! Min kjære søster Guru Jagat som var min dansepartner, 'si det som det er'-søster, som fikk meg til å le, som alltid trodde på meg. Som så meg i øynene og så meg for den jeg er. Som alltid trøstet meg når det skjedde vonde ting i livet», skriver han i innlegget, og fortsetter:

«En god venn av kjæresten min, Märtha Louise, og familien min. Vi kommer til å savne deg, dansedronningen».

46-åringen legger også til at han vil se henne igjen på et dansegulv i himmelen, og at hun for alltid vil være hans ledende engel.

Prinsesse Märtha Louise har kommentert under innlegget hans med «Hvil i fred», etterfulgt av et rødt hjerte.

Se og Hør har vært i kontakt med prinsesse Märtha Louises manager, Carina Scheele Carlsen, som forteller at Märtha Louise ikke har noen kommentar til saken. Durek Verrett har foreløpig ikke besvart Se og Hør henvendelse.

SJOKK: I denne ukens episode av «Sofa» får seerne sjokk når de ser sjaman Durek. Video: TV 2 Vis mer

Det har nå gått over to år siden prinsesse Märtha Louise avslørte at hun hadde funnet kjærligheten med den selvutnevnte sjamanen. Forholdet har blitt mye omtalt helt siden de erklærte sin kjærlighet til hverandre i mai 2019.

Særlig Verrett har møtt mye motbør i offentligheten, med overskrifter om alt fra millionsøksmål til kontroversielle påstander om kreft og beskyldninger om at han er en sjarlatan.

LES OGSÅ: Märtha og Durek - Slik møttes de

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer