FLAU TV-TABBE: Under Gullruten i Bergen i midten av mai var Christian Paasche nominert til beste mannlige programleder. Tidligere har TV 2-profilen imidlertid vist at han ikke alltid har like god kontroll under sending. Foto: Andreas Fadum
FLAU TV-TABBE: Under Gullruten i Bergen i midten av mai var Christian Paasche nominert til beste mannlige programleder. Tidligere har TV 2-profilen imidlertid vist at han ikke alltid har like god kontroll under sending. Foto: Andreas Fadum Vis mer

- Venner tok kontakt og ba meg huske dopapir

Den populære TV 2-duoen Paasche og Kaggestad glemmer aldri sine verste tabber på direkten.

Publisert

SEOGHØR.NO: I en årrekke har Christian Paasche (46) kommentert diverse sportsarrangementer på TV 2.

Denne sommeren er han travelt opptatt med både Tour de France og sommer-OL i Rio de Janeiro, der han kommenterer landeveissykkel med sin faste makker Johan Kaggestad (72).

Utallige timer med livesendinger fra Touren, vinter-OL i Sotsji og en rekke andre sportsbegivenheter, øker selvsagt faren for å begå noen tabber på lufta.

Overfor Seoghør.no avslører Paasche en av sine aller verste live-flauser, som fant sted under Tour de France i 2012:

- Det var... jeg skulle på do, og hadde sagt at «nå går vi til reklame». Så jeg var helt sikker på at lyden var borte, så jeg sa til Johan at «nå går jeg og driter».

- Mobilen gikk varm

Dessverre viste det seg at Paasches mikrofonlyd var alt annet enn borte, og det gikk ikke upåaktet hen hos bekjente av Paasche som fulgte sendingen.

- På vei ut av kommentatorboksen og ut til... utedoen da, som det er i Tour de France, så kjenner jeg at mobilen bare dirrer og dirrer og dirrer. Og jeg får da tekstmeldinger fra venner, og uvenner, holdt jeg på å si: «Lykke til», «Husk å tørk deg» og hele den seansen der, sier han med et smil.

TV 2-kommentatoren påpeker at det var heldig at han ble klar over tabben sin relativt raskt.

- Så det hadde jo gått ut på lufta. Ehm... dessverre. Men... det kunne jo vært verre, faktisk, legger Paasche til overfor Seoghør.no.

Saken fortsetter under bildet.

TOUR-FLAUSE: Det har gått noen år siden «dotabben» under Tour de France, men Christian Paasche husker nok flausen som om det var i går. Her med Dag Otto Lauritzen (t.v) og Johan Kaggestad under Touren i 2015.  Foto: Geir Egil Skog/ TV 2
TOUR-FLAUSE: Det har gått noen år siden «dotabben» under Tour de France, men Christian Paasche husker nok flausen som om det var i går. Her med Dag Otto Lauritzen (t.v) og Johan Kaggestad under Touren i 2015. Foto: Geir Egil Skog/ TV 2 Vis mer

Erigert gulrot

Christian Paasche kan også trøste seg med at Tour de France-makkeren hans moret seg godt over «toalett-tabben»:

- Det ble veldig god underholdning av det, da! stemmer Johan Kaggestad i. 

Den svært rutinerte sportskommentatoren mener derimot at han selv ikke har så mange tabber å se tilbake på - kanskje med ett unntak.

- Det var én, hvor det bare kom sånn impulsivt... Det var en gang folk kunne sende inn bilder av frukt og grønnsaker og sånn. Og så var det en gulrot som stod rett opp, og så sa jeg «der har vi en erigert gulrot!». Og da ble det veldig rabalder! sier Kaggestad til Seoghør.no.

- Det ble kjempestemning! Det var veldig gøy, altså, humrer Christian Paasche.

Saken fortsetter under bildet.

GODE KOLLEGER: TV 2-kommentatorene Christian Paasche og Johan Kaggestad har opplevd både pinlige og andre minneverdige øyeblikk sammen under Tour de France. I år skal de også kommentere landeveissykling i OL sammen.   Foto: Andreas Fadum
GODE KOLLEGER: TV 2-kommentatorene Christian Paasche og Johan Kaggestad har opplevd både pinlige og andre minneverdige øyeblikk sammen under Tour de France. I år skal de også kommentere landeveissykling i OL sammen. Foto: Andreas Fadum Vis mer

Ble lurt på live-sending

Også TV 2-profil Erik Thorstvedt (53) har fått erfare livesendingenes mulige fallgruber. Han har fortalt til Seoghør.no hvordan det gikk da han og TV-kollegene lurte hverandre under reklamepausene i studio:

- Vi hadde en sånn greie med at vi plutselig begynte å se inn i kamera og begynte å snakke som om vi var på lufta. Da skremte du alle andre i studio, som trodde at vi var på. Og så holdt vi på med det litt, og det skal du aldri, aldri gjøre - det er «bad»!

Spøken i TV-studio viste seg imidlertid å få en temmelig uheldig «ulv, ulv»-effekt, røpet Erik Thorstvedt videre.

- For plutselig så begynte noen å telle ned i øret mitt, «tre, to , en»... Og så ser jeg i kamera og så sier jeg «altså, jeg vet at dere bare kødder!». Og det gjorde de ikke - vi var på! fortalte Thorstvedt til Seoghør.no.

PINLIG: TV 2-profil Erik Thorstvedt har også opplevd å være på lufta uten å mene det.  Foto: Andreas Fadum
PINLIG: TV 2-profil Erik Thorstvedt har også opplevd å være på lufta uten å mene det. Foto: Andreas Fadum Vis mer

LES OGSÅ: - Han har vært en fantastisk pappa

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer